2021. június 21. | 13:54

Egyetlen autó sem érdemel ilyen borzalmas sorsot.

Egy retró „kocka Ladát” loptak el, majd daraboltak össze azok az ózdi fiatalemberek, akiket az egyenruhások rövid idő alatt elfogtak.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárását az Ózdi Rendőrkapitányság két 17 éves ózdi fiatalemberrel szemben. A gyanúsítottak június 13-án lendültek támadásba: egy ózdi telephelyről előbb elloptak egy Lada személygépkocsit, amit később alaposan szétszedtek, és egy fémátvevőhelyen értékesítettek, alig több mint 30 ezer forintért. A kocsit feltehetően azért kellett szétkapni, mert a méhtelep egyben nem tudta volna „befogadni” a járművet.

A bejelentést követően az Ózdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának munkatársai beazonosították a feltételezett elkövetőket, akiket előállítottak a rendőrségre. A gyanusítottak hamar megtörtek, nem sokat kellett várni arra, hogy beismerő vallomást tegyenek. A feldarabolt Lada szörnyű látványt nyújt, nem ismerjük a kocsi előéletét, de kötve hiszem, hogy rászolgált erre a kegyetlen bánásmódra.