Falnak csapódott a sofőr, aki részegen menekült a debreceni rendőrök elől

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-08-12, 13:53

Akkor sem lassított, amikor defektet kapott.

A debreceni rendőrség befejezte a nyomozást azzal a fiatal sofőrrel szemben, aki részegen nekiütközött egy épület falának.

Csúnya vége lett annak az autós üldözésnek, amely még idén áprilisban zajlott le Debrecenben. A rendőrök a Petőfi térnél szúrtak ki egy egyirányú utcában megforduló autót. Azonnal az Opel után eredtek, bekapcsolták a megkülönböztető fény- és hangjelzést, majd a gépkocsi sofőrjét megállásra szólították fel.

Az opeles azonban lassítás helyett inkább beletaposott a gázba, megpróbált olajra lépni. Nem sokkal később a menekülő autó defektet kapott, de a 20 éves sofőr ennek ellenére továbbhajtott a Vörösmarty utca irányába, ahol elvesztette az uralmát a gépkocsi irányítása felett és egy épület falának ütközött.

Falnak csapódott Opel

A rendőrök elfogták a rudabányai lakost, akiről kiderült, hogy részegen vezetett. A rendőrség az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ha nem szeretnél lemaradni az autós világ legfrissebb híreiről, akkor nézd meg az Alapjárat legújabb hírműsorát!

 

Kapcsolódó írások

2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.
Megjártuk a Budapesti Auto Show-t! - GALÉRIA
2017. október 27.
Az ötödik alkalommal megrendezett cégautó konferencia idén magával hozta többek között a Peugeot, BMW, Opel és a Nissan modelljeit is. De vajon mit tartogatott még a seregszemle?

További hírek