Falnak csapódott a sofőr, aki részegen menekült a debreceni rendőrök elől

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-08-12, 13:53

Akkor sem lassított, amikor defektet kapott.

A debreceni rendőrség befejezte a nyomozást azzal a fiatal sofőrrel szemben, aki részegen nekiütközött egy épület falának.

Csúnya vége lett annak az autós üldözésnek, amely még idén áprilisban zajlott le Debrecenben. A rendőrök a Petőfi térnél szúrtak ki egy egyirányú utcában megforduló autót. Azonnal az Opel után eredtek, bekapcsolták a megkülönböztető fény- és hangjelzést, majd a gépkocsi sofőrjét megállásra szólították fel.

Az opeles azonban lassítás helyett inkább beletaposott a gázba, megpróbált olajra lépni. Nem sokkal később a menekülő autó defektet kapott, de a 20 éves sofőr ennek ellenére továbbhajtott a Vörösmarty utca irányába, ahol elvesztette az uralmát a gépkocsi irányítása felett és egy épület falának ütközött.

Falnak csapódott Opel

A rendőrök elfogták a rudabányai lakost, akiről kiderült, hogy részegen vezetett. A rendőrség az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ha nem szeretnél lemaradni az autós világ legfrissebb híreiről, akkor nézd meg az Alapjárat legújabb hírműsorát!

 

Forrás:

Kapcsolódó írások

Megjártuk a Budapesti Auto Show-t! - GALÉRIA
2017. október 27.
Az ötödik alkalommal megrendezett cégautó konferencia idén magával hozta többek között a Peugeot, BMW, Opel és a Nissan modelljeit is. De vajon mit tartogatott még a seregszemle?
III. Hungarian Blitz Ring Opeltalálkozó - GALÉRIA
2018. április 29.
50 kép a III. Hungarian Blitz Ring Opeltalálkozóról, avagy milyen is az, ha összegyűlnek az Opelesek
1938 Opel Kapitän kabrió, elől nézet
2018. szeptember 24.
Jól tartja magát az Opel Kapitány. Szép kora ellenére ma is friss és üde a gigászi nyugdíjas.
2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.