Felborult egy tűzoltóautó Hajdú-Biharban

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-05-20, 09:01

A balesetben ketten súlyosan megsérültek.

Május 19-én 16 óra körül a 3507-es úton közlekedett egy szirénázó tűzoltóautó, amely eddig tisztázatlan körülmények között felborult. A súlyos balesetben mind a négy, járműben utazó hivatásos tűzoltó megsérült, ketten súlyos, ketten könnyű sérülést szenvedtek.

Összetört tűzoltóautó oldalról

A böszörményi tűzoltók egy tűzesethez vonultak, amikor a baleset bekövetkezett. A szirénázva vonuló tűzoltóautó Hajdúhadház és Hajdúböszörmény között borult fel, a rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az utat. A balesetben ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek, a tűzoltóautó vezetőjét mentőhelikopterrel vitték szállították kórházba.

Súlyosan megrongálódott tűzoltóautó

A Dehir egyik olvasója arról számolt be, hogy a Hajdúböszörmény és Hajdúhadház közötti útszakasz nem igazán alkalmas közlekedésre, a kommentelő szerint a 3507-es út az elejétől a végéig veszélyes. Könnyen elképzelhető tehát, hogy a tűzoltóautó sofőrje egy úthiba miatt vesztette el az irányítást a jármű felett. Mindenesetre mi innen Budapestről gyors felépülést kívánunk a lánglovagoknak!

Megrongálódott tűzoltóautó Hajdú-Biharban

Fotók: Matey István 

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Közúti baleset személyi sérüléssel
2019. augusztus 26.
A Toyota biztonsági rendszerének felára nem lesz túl drága.
Michelisz Norbert összetört versenyautója oldalról
2019. november 15.
A magyar pilóta autója csúnyán összetört a második időmérőn.

További hírek