Félelmetes horrorkaravánról készült felvétel Veszprémnél

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-09-09, 11:47

Naná, hogy túlsúlyos volt.

Már azt hittem, hogy lesz egy olyan nap, amikor nem kell írnom semmilyen horrorkaravánról, de egy bolgár sofőr gondoskodott arról, hogy ez ne így legyen.

A brutális horrorszerelvényről az RTL Híradó egyik olvasója készített amatőr felvételt Veszprémnél. A sofőr a következő felállást választotta: a kisteherautója után kötött egy utánfutót, amin egy másik teherautó pihent, annak a platóján pedig egy kocsi zötykölődött.

Bolgár horrorkaraván tűnt fel Veszprémnél

Ugyanezt a szerelvényt látta később a 112 Press olvasója Bucsunál, a határon, állítása szerint a rendőrök körbevették a szerelvényt. Ilyen vontatmánnyal talán még a rutinos kollégák sem találkoztak. Korábban  egyébként már igazoltatták a bolgár sofőrt a 89-es számú főúton, kicsit sem meglepő módon a horrorkaraván súlya a legnagyobb megengedett össztömeget jócskán túlszárnyalta.

Egy vezetéstechnikai szakértő szerint a szerelvény garantáltan balesetveszélyes volt, váratlan helyzet esetén a kisteherautó bebucskázhatott volna, onnantól kezdve pedig borul minden oldalra a fizikai törvényeinek megfelelően. Szerencsére azonban ez nem történt meg.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

112 Emergency Press Hírügynökség

RTL Híradó

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó írások

Tarcal belterületén elkapott horrorkaraván oldalról fotózva
2019. október 21.
Pénzbírságot is kapott a tetten ért sofőr.
Magyar rendőrautó hátulról
2019. július 23.
14 büntetőeljárást kezdeményezett a rendőrség.

További hírek