Életét vesztette egy fiatal brazil férfi, amikor nagy sebességgel nekiütközött egy fának az autójával. A 24 éves Julio Oliveira Sampaio a hírek szerint utcai versenyzett, amikor a tragédia bekövetkezett.

A fiatalember élőben közvetítette, ahogy egy másik sofőrrel versenyzik. Az internetre felkerült videóból kiderül, hogy az ismeretlen autós megelőzte Sampaio Honda Civicjét, amit a másik nem hagyott annyiban, Sampaio néhány másodperc alatt 70 km/óráról felgyorsított 129 km/órára. Aztán hirtelen elveszítette az irányítást a jármű felett (talán összeütközött a másik autóval?), lesodródott az útról, majd nekicsapódott egy fának. A videóban a kerekek csikorgása mellett a becsapódás pillanata is hallható. A helyi beszámolók szerint a mérnökként dolgozó autós azonnal meghalt.

Sampaio korábban azzal dicsekedett az Instagramon, hogy egy ízben 221 km/órával száguldott valahol, talán az autópályán.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julio Oliveira Sampaio (@sampaiojuliooliveira) által megosztott bejegyzés,

De a közösségi médiában olyan videó is található róla, ahol úgy vezet, hogy a bal kezében egy sörösüveget szorongat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julio Oliveira Sampaio (@sampaiojuliooliveira) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik, hogy a fiatalember néha gondatlanul vezetett, ezzel együtt is szomorú, hogy ilyen fiatalon meghalt, ha túléli a balesetet, lehet, hogy mindent átértékelt volna magában. Buta feltehetően nem lehetett, hiszen mérnökként dolgozott, sajnos egy rossz döntés miatt eldobta magától az életet.