Furcsa képsorozaton szerepel a Lamborghini Huracan Evo Spyder

Szabó Balázs újságíró
Közzétéve:
2020-10-09, 08:09

Az olasz márka fotósorozatot indított, amiben Olaszország legjobb fotósait vonja be. Most ennek egy abszurd eredményét tették közzé.

Nemrég a Lamborghini indított egy fotópályázatot, amelynek neve „With Italy, For Italy”, azaz „Olaszországgal, Olaszországért”. A kezdeményezés lényege, hogy a járvány nehézségei közben is örömteli pillanatokat adjon, hogy megmutassák Olaszország szépségét, melynek keretein belül a cél az volt, hogy a 21 legismertebb fotós lefényképezzen egzotikus Lamborghini modelleket, egzotikus tájakon. Olyanok jöttek, akik a divatban, a művészeti fotózásban vannak, vagy épp társadalmi kérdéseket örökítenek meg, esetleg természetfotósok.

Lamborghini Huracan Evo Spyder egy pusztában egy fura figurával

Valentina Sommariva építészeti fotós is készített ilyen sorozatot, ehhez pedig a dél-olaszországi Abruzzóba vittek egy kék Lamborghini Huracan Evo Spydert, valamint pár embert, akik fura jelmezben úgymond idegenként fedezik fel a környezetet.

Lamborghini Huracan Evo Spyder templom mellett két fura figurával

Megmutatja a tér és a Föld kapcsolatát és felhasználja az autót, hiszen az úgymond az űrhajójuk, amellyel megérkeznek egy idegen közegbe.

Lamborghini Huracan Evo Spyder egy pusztában egy fura figurával

A fotósorozat egészen abszurd módon igyekszik bemutatni az olasz föld szépségét, mindazonáltal egyedi technikája az ország, az autógyártó és a Föld bemutatásának. Érdekes látni, hogy különböző ágazatok művészei, fotósai hogyan látják a Lamborghini és Olaszország kapcsolatát.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Az 1963-as Jeep Wagoneer elölről fotózva
2020. január 03.
Lassan 6 évtizedre tekint vissza a luxus SUV-ok története.
Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.

További hírek