Muszáj feltennem a kérdést: gondolkodtál már valaha azon, hogy milyen lenne, vagy mi történne, ha a hagyományos üzemanyagok, mint a benzin vagy a gázolaj helyett valami egészen mást tankolnál az autódba? Nos, egy férfi nem hezitált nagyon sokáig, fogott egy Coca-Colát, majd teletöltötte vele dízelautójának tankját. Vajon a karantén az oka, hogy sokaknak elgurult a gyógyszere?

Coca-cola töltés a tankba

Miután az utolsó csepp kóla is belefolyt az üzemanyagrendszerbe, a férfi készen állt a felszállásra, akarom mondani az indulásra. Az autóban ülve folyamatosan részletezte, mit érez, történt-e bármi változás az autó teljesítményében vagy sem.

Ami azt illeti, az elején nagyjából 1 percig minden a megszokott módon működött, azután jöttek csak a meglepetések. Az autó hirtelen lassulni kezdett, a 3000-es fordulat hirtelen 2000-re esett. A következő ajándék az autósok nagy kedvence volt: a BMW műszerfalán felvillant a check engine ikon, valamint egy „service engine soon” szöveg, mely arra utasítja a sofőrt, hogy minél hamarabb vigye szervizbe az autót és nézesse meg a motort. A jármű az első balra kanyarodás előtt lefulladt, utána már be sem indult. Mint kiderült, az autót 1600 dollár értékben tudták később megjavítani, ami nagyjából 488 000 forintnak megfelelő összeg. Ebben az a poén, hogy az autót előtte 1000 dollárért (kb 305 000 Ft) vásárolták meg.

Következett egy újabb alany, egy Z3-as BMW, melybe folyékony halmazállapotú nitrogént töltöttek. Meglepő módon nem történt különösebb probléma azt leszámítva, hogy két srác majdnem megfagyott az autóban, annyira lecsökkent a hőmérséklet. A hűtőfolyadék kissé megfagyhatott.

Nagyjából 6 órával később megint beindították az autót, ami indult is gond nélkül, csak éppen megint megjelent az a fránya check engine lámpa.

Te mit gondolsz a srácok őrültségéről? Kipróbálnál valaha ilyen vagy ehhez hasonlót?