Gyorsulási versenyen taposta tövig a gázt a 71 éves anyuka

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-09-03, 08:10

Előbb egy Mercedesszel, majd egy BMW-vel száguldozott.

A Carwow csapatának egyik tagja, Matt kitalálta, hogy beülteti a 71 éves anyukáját két szupergyors kocsiba, hogy megnézzék, mire képes a mama, ha gyorsulási versenyről van szó.

Matt édesanyja előbb egy Mercedes-AMG G63 volánja mögé pattant be. A kocsi tiszteletet parancsoló erővel rendelkezik, a motorházteteje alatt egy 4 literes, ikerturbós V8-as motor lapul, amely 585 lóerő büszke birtokosa. A bitanggyors SUV-val remek rajtot vett a hölgy, de így sem tudta lenyomni a mellette repesztő BWM M850i-t. Amiben szintén egy ikerturbós V8-as motor található, amelyből 530 lóerőt lehet kipréselni.

71 éves anyuka nyomja a gázt egy gyorsulási versenyen

Az M850i-nek viszont van egy óriási előnye az AMG G63-mal szemben, történetesen az, hogy súlyra sokkal könnyebb (2 031 kilogramm állt szemben 2 650 kilogrammal).

A 71 éves anyuka mind a két kocsit meghajtotta alaposan, a gyorsulási versenyben egyértelműen a BMW volt a nyerő. Utána még fékpróbát is tartottak, a felvételek önmagukért beszélnek, Matt édesanyja kicsit idegesen kapaszkodott a kormányba, mire a fékút végére a Mercedesszel.

Ha már Mercedes, a figyelmedbe ajánlanám az Alapjárat egyik legfrissebb tesztjét, amelynek alanya a Mercedes-Benz G500 W464 volt

Motor1.com

YouTube

Kapcsolódó írások

2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.
Volkswagen e-Up! elektromos kisautó elölről
2019. május 22.
Szlovákiában készülnek a konszern szupermini villanyautói

További hírek