Ha imádsz menő autókkal nyomulni, akkor ez a hír bearanyozza a napodat!

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-09-19, 10:45

Gizda verdákból nincs hiány a GTA San Andreasban.

Figyelem PC rajongók! A Rockstar Games úgy döntött, hogy ingyen elérhetővé teszi a vállalat egyik legismertebb és legnépszerűbb játékát, a GTA San Andreast.

Piros-fehér festésű autó a GTA San Andreasban

A Rockstar Games önálló játékindítót (angolul Launchert) készített Windowsra, azon keresztül közvetlenül megvásárolhatóak és letölthetőek lesznek a játékai. A GTA (Grand Theft Auto) egy akció-kaland videójáték-sorozat, a San Andreas a széria hatodik része. Ezekben a játékokban az ember kiélheti az autólopással kapcsolatos vágyait, az irányítható karakterekkel abba a verdába pattanhatsz be, amelyikbe csak szeretnél, utána persze le kell rázni a zsarukat.

A San Andreas 14 évvel ezelőtt, 2005 nyarán jelent meg PC-re. A grafikája így 2019-ben már megmosolyogtató, ennek ellenére a játékosok többsége még mindig imádja átélni Carl Johnson, vagyis CJ kalandjait. A fejlesztők egyébként rengeteg járművet pakoltak a játékba, igazi különlegességgel is csapathatod a virtuális térben.

A GTA San Andreasban található legjobb autók:

Kapcsolódó írások

Alapjárat YouTube-hírösszefoglaló indexkép
2019. január 08.
Az Alapjárat YouTube csatornáján újabban már heti három alkalommal értesülhetsz a nagyvilág legaktuálisabb híreiről az autóipar világából!
Nyakunkon a nyár, az ítéletidő komoly károkat okozhat szeretett autódon. IS.
2019. május 30.
Egy ideje rendkívüli időjárás tombol, nem csak hazánkban, világszerte. Az elmúlt napokban jó néhányan tanúi lehettek az esetnek, amikor Nagybányán leszakadt az ég, a darabokban hulló jég pedig nem csak épületeket, de autókat is csúnyán megrongált

További hírek