Hajmeresztő videó: több mint 20 métert zuhant a sofőr a felüljáróról

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2021-02-12, 09:31

A döbbenet volt az első szó, ami eszünkbe jutott a felvétel megnézése után.

Félelmetes balesetet rögzített a helyi közúttársaság térfigyelő kamerája az egyesült államokbeli Milwaukee közelében az egyik gyorsforgalmi úton. A felvételen azt látni, hogy egy autós elveszti az uralmát a járműve felett a felüljárón, majd a betonkorláton átrepülve több mint 20 métert zuhan a mélybe.

A jármű feltehetően megcsúszott a jeges úton, majd ráfutott egy hóbuckára, az dobta át a kocsit a betonkorláton. A sofőr hiába kormányzott ellen, nem tudta elkerülni a zuhanást, de amekkora pechje volt a hóbuckával, akkor szerencséje volt a landolással.

Az autó ugyanis a kerekein ért földet a felüljáró alatt húzódó másik úton, ha a pickup a tetején landol, akkor a sofőr minden bizonnyal nem élte volna túl a balesetet. Az is hatalmas szerencse, hogy a zuhanás pillanatában éppen senki nem járt a felüljáró alatt, belegondolni is rossz, mi lett volna, ha a fentről érkező nagy tömeg rázuhan egy, vagy akár két kocsira.

Összetört pickup
Kép forrása: WDJT via Daily Mail

A balesetet szenvedő kocsis segítségére két másik autós sietett, de a rendőrök is hamar kiérkeztek a helyszínre. A bajba jutott járművezető az eszméleténél volt és lélegzett, amikor megérkezett a mentő, elővigyázatosságból kórházba vitték őt. A férfi minden bizonnyal azóta több imát is elmorzsolt már, megköszönve az égiek segítségét.  

Kapcsolódó írások

BMW Alpina B8 Gran Coupé
2021. március 25.
Csak pár lóerővel gyengébb, mint a BMW M8 Competition.
pickup USA zászlót húz
2021. január 12.
Az ottani piacot a full-sized pickup modellek uralják.

További hírek