Hétköznapi dózis: Közeleg az V. Bánki Autós Nap

Közzétéve:
2019-05-06, 15:00

Csütörtökön kiderül, kié a legmenőbb autó a BGK mérnöki karán!

Figyelem! Az esemény a kedvezőtlen időjárásra való tekintettel elmarad, a szervezők őszre tervezik a pótlást.

Az Óbudai Egyetem, Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karának hallgatói önkormányzata immáron ötödik alkalommal rendezi meg a Bánki Autós Napot. A Népszínház utca 8. belső udvara minden szemeszterben megtelik a hallgatók egyedi autóival, de számos meghívott négykerekű is a helyszínre gurul. A csütörtöki rendezvény autóstalálkozó-jelleggel működik, így minden érdeklődőt, autóőrültet szívesen látnak.

2019. május 9-én, azaz csütörtökön szerény személyem is csatlakozik a zsűrihez, hogy közösen eldöntsük, kié a legszebb, legegyedibb jármű a hallgatók és a meghívottak kategóriájában. A 2019-es AMTS-hez hasonlóan nyereményjátékra is lesz lehetőség az Alapjárat jóvoltából, standunkon pedig egy ismerős négykerekűt tapogathatnak meg az érdeklődők. A szépségversenyen kívül felnikitartó- és kerékcserélő versennyel készülnek a hallgatok, ezekre regisztrálni majd a helyszínen lehet!

Az V. Bánki Autós Nap történéseit és az autós szépségverseny eredményeit majd weboldalunkon olvashatod, természetesen galériával kiegészülve! 2019 őszén is számíthattok a BGK HÖK-re, hiszen a tavalyihoz hasonlóan a Markom Racing készülhet ismét driftshow-val!

Kapcsolódó írások

Oldtimer Premier 2018 - GALÉRIA
2018. április 17.
Egyre messzebb a hétvége, de még ilyenkor is jó visszagondolni, milyen volt a biatorbágyi Oldtimer Premier!
Budapest-Tata Rallye Historic - GALÉRIA
2018. április 17.
Budapest-Tata Rallye Historic, 3 kategória, mind tele gyönyörű autóval. Lemaradtál a hétvégén róla? Vagy csak újranéznéd, milyen autók voltak kint? Kattints a galériára!
12. Ford Mustang Találkozó - GALÉRIA
2018. április 17.
Lezajlott a 12. Ford Mustang Találkozó, ahol a classictól a modern pony-mobilig mindent láthattál! Lóerőhegyek, izomautók, egy szelet Amerika és napsütéses jó idő!
Szociautók rengetegében jártunk – GALÉRIA!
2018. augusztus 05.
A hatodik alkalommal megrendezett Szociautó Kiállításra és Nosztalgia Találkozóra látogattunk el 2018 augusztusának első hétvégéjén: Ladák, Moszkvicsok, Trabantok, retro-kétkerekűek Szolnokon.