2022. április 21. | 11:32

Már az utolsó simításokat végzi az autón az ismert holland műhely.

Az átalakításokra szakosodott holland Heritage Customs már az utolsó simításokat végzi a Land Rover Defender „kabrió" változatán. A Valiance Convertible névre keresztelt autó a cég főhadiszállásán (Enter) készül.

A renderképek azt is megmutatják, hogyan fog kinézni a jármű, amikor a gyártási folyamat befejeződik. Az alapváltozathoz képest az egyedi színek és a motoros vászontető jelenti a legnagyobb változást – a szériautó jelenleg csak keménytetős változatban érhető el.

A Heritage öt példányt épít 2022 folyamán, amelyek mindegyike több mint 100 000 fontba (aktuális árfolyamon 45 millió forint) kerül - több mint kétszer annyiba, mint a belépőszintű Defender. Az ár az alapot adó autót és az átalakítás költségeit foglalja magában, amelyért a műhely 70 000 euró (aktuális árfolyamon 26 millió forint) felárt számol fel.

A hajtáslánchoz nem nyúlnak hozzá, de a Defender egyedi kovácsolt keréktárcsákat, valamint egyedi megjelenést kap az utastérben és azon kívül. A cég társtulajdonosa, Niels van Roij jól ismert karosszériaépítő munkáiról, korábban a Tesla Model S kombi változatát és a Rolls-Royce Wraith „shooting brake” kivitelét is ő készítette.

Nyitókép forrása: Depositphotos