Íme a legjobb terepjárók az orosz télben - VIDEÓ

Szabó Balázs újságíró
Közzétéve:
2020-12-01, 12:50

Három nagyobb autópiacot is körülölel a teszt, amelyben szerepet kapott többek között, a Subaru, a Mercedes és a Toyota modellje is. De ott volt egy Lada Niva is.

Oroszország egyik havas-dobos vidéki táján összegyűlt több terepjáró-tulaj, hogy összemérve erejüket megnézzék, melyik a legjobb autó. Annak ellenére, hogy a videó orosz, nagyon szórakoztató, ahogy ugyanarra a dombra mindegyik megpróbál felkapaszkodni. Van, amelyiknek sikerül és van, amelyik visszacsúszik.

Ha esetleg nem indul el, megnézheted YouTube videomegosztó csatornán.

A felvételen megjelennek az európai, a japán és az orosz autóipar terepjárói is, ilyen például a Toyota Land Cruiser Prado 150 modell is, amely minden tekintetben nagyon erősen szerepelt eddig minden teszten. De ott volt a helyszínen egy Mercedes G500-as is, továbbá a Land Rover, a Subaru, a Jeep, a Great Wall, a Niva és az UAZ autói is. A verseny egészen érdekesre sikeredett, főleg úgy, hogy a mai legmodernebb technikák mellett a Lada Niva is sok mindennel megküzdött.

Amennyiben érdekel egy jó terepképességekkel megáldott, elérhető árú SUV, nézd meg alábbi tesztünket! Ha nem indul a videó, megnézheted az Alapjárat YouTube csatornáján.

 

Kapcsolódó írások

Az 1963-as Jeep Wagoneer elölről fotózva
2020. január 03.
Lassan 6 évtizedre tekint vissza a luxus SUV-ok története.
1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit

További hírek