2021. május 31. | 06:27

Ha szeretnéd fejleszteni vezetéstechnikai tudásodat, akár munka után is megteheted.

A közlekedés során számos veszély leselkedik az autósokra. A sofőröknek reagálnia kell számtalan váratlan helyzetre, forgalmi akadályra, s bizony a jármű fölötti uralom megőrzése nem mindig egyszerű feladat, különösen kiélezett helyzetekben.

Készülj fel a váratlan helyzetekre!

A drivingcamp Hungary lehetőséget kínál arra, hogy egy 2 órás, személyre szabott pályaprogram keretein belül egy szakképzett instruktor segítségével fejleszhesd vezetéstechnikai tudásodat. E képzés keretein belül az instruktor kizárólag veled foglalkozik.

A szuper intenzív tréningre akár munkaidő után, akár hétvégén is sort keríthetsz. Az After Work Tréning célja, hogy megismerhesd az alapvető technikákat, és tudatosan felkészülj az extrém- és vészhelyzetekre.

Az edzés során lehetőséged nyílik arra, hogy optimális és csúszós felületen egyaránt gyakorold a vészfékezést, célfékezést, a kormányzás helyes technikáját, a szlalomozást és a kikerülési manőverezést. A tréning során a sodródó jármű feletti uralom visszatérésének technikája is bemutatásra kerül. Gyakorolhatod, hogyan kell vezetni hegyvidéken lejtőn vagy éppen egy hajtűkanyarban, valamint azt, hogy hogyan kell kezelni az alul- és a túlkormányzottságot.

Amennyiben vannak olyan területei a vezetésnek, amelyek eddig problémát okoztak, természetesen azt is gyakorolhatod az After Work Training alkalmával.

Ezt érdemes még tudnod a képzésről

Annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb legyen a képzés, érdemes saját autóddal érkezni a tréning helyszínére, amely Zsámbékon található a Drivingcamp út 1. szám alatt. A képzés során folyamatos rádiókapcsolatban leszel a trénerrel. Amennyiben szeretnéd, bérautót is igénybe vehetsz.

A részvétel feltétele az érvényes B kategóriás jogosítvány megléte. Egy 2 órás alkalom ára 65 990 forint.

A drivingcamp Hungary számos más tréninget is szervez. Az alap tréningek mellett van haladó, intenzív, profi, sőt, akár kísérő személlyel is érkezhetsz. Friss jogsisok számára, sőt, akár 17 év alattiak számára is szerveznek oktatásokat, ezek felől érdemes e-mailben érdeklődni.