Jött az orosz betonkeverő és lezúzott mindent, ami az útjába került

Közzétéve:
2020-11-13, 10:41

A túlméretes jármű mögött érkező autósnak esélye sem volt a reagálásra. Szerencsére senki nem sérült meg a hajmeresztő balesetben.

Az orosz utakon rögzített autós balesetekről készült felvételek szinte végtelen számban találhatók a videómegosztó portálokon. A most bemutatásra kerülő eset főszereplője egy betonkeverőautó, mely túlméretesnek bizonyult, és nemes egyszerűséggel lebontott egy útjába kerülő gyalogosfelüljárót. A történteket a saját belső kamerájával rögzítő autósnak esélye sem volt a reagálásra, egy pillanat alatt a kocsijára hullottak a súlyos betonelemek. A hajmeresztő balesetben szerencsére senki nem sérült meg.
A Redditen hozzászolók szerint az akadály nem is egy gyalogosfelüljáró, hanem arra szolgál, hogy a nagyméretű teherautók sofőrjeit figyelmeztesse, hogy nem fognak átférni az útszakaszon hamarosan következő híd alatt. Nos, ami itt történt, azt akár egy erős figyelmeztető jelzésnek is nevezhetjük.

A betonkeverőautó mögött haladó sofőrnek volt annyi lélekjelenléte, hogy beletaposson a fékbe. A vészfékezéssel sem tudta azonban elkerülni, hogy a leomló felüljáró elemei kárt tegyenek az autójában. Ezek a súlyos betondarabok azonban életveszélyes sérüléseket, vagy akár az autóvezető halálát is okozhatták volna.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Önvezető személyszállító kisbusz ütközött Las Vegasban
2017. november 17.
Ismét terítékre került, vajon mennyire biztonságosak az önvezető járművek, miután egy frissen forgalomba állt, nem ember által vezetett gépjármű érintett volt egy balesetben.
Ne engedd el a kormányt vezetés közben! Igen, egy Teslában se!
2018. február 12.
Újabb balesete volt egy Tesla Model S-nek, ami miatt az amerikai cég ismét figyelmeztette autói tulajdonosait, hogy ne engedjék el menet közben a kormányt.

További hírek