Kabrióval szállított ágykeretet és matracot a BMW-s Angliában

Közzétéve:
2019-11-08, 11:12

Jó lesz az úgy, befér az oda – gondolta a merész női sofőr.

Társszerző: Hajdu Balázs

Egy merész idiótát kapcsoltak le a rendőrök Angliában. A vakmerő sofőr egy hatalmas matracot és annak keretét próbálta elszállítani. Ezzel alapvetően semmi gond nem lenne, ha nem egy ezüst színű BMW kabriót használt volna erre a célra.

Ezt az autót nem erre a célra tervezték
Ezt az autót nem erre a célra tervezték 

A rendőrségnek természetesen feltűnt a szokatlan rakomány, és félreállították a meggondolatlan sofőrt. Az esetről az Essex megyei rendőrség számolt be a Twitteren.

„Proaktív munkát végeztünk ma Basildonban és Clactonban. Számos autóst állítottunk meg, találtunk kábítószer befolyása alatt lévő sofőrt, akadt, akit a hiányzó biztosítás miatt kellett megbüntetnünk. A legérdekesebb esetet egy hölgy, és a túlméretes rakománya jelentette. Egy ágyat próbált meg egy kabrióval szállítani. Ő azt hitte, hogy megfelelően rögzítve nem vét a szabályok ellen” - állt a rendőrség közleményében.

ágykeretet és matracot szállító sofőr
A sofőr azt állította, hogy az ágyat megfelelően rögzítette, így biztonságos a szállítás

A rendőrség szóvivője megerősítette, hogy a hölgyet az A133-as úton állították meg. A rendőrök figyelmeztetésben részesítették, majd felszólították, hogy hívjon valakit, aki szakszerűen elszállítja az ágyat.

Egy túlméretes rakomány szállítása esetén nem csak az adott autó sofőrje és utasai vannak veszélyben, hanem a közlekedés többi résztvevője is. A közelmúltban a skót rendőrök egy háromrészes kanapét az autó tetején szállító őrültet kapcsoltak le.

Te láttál már szokatlan, túlméretes rakományokat?

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

rendőrök
2019. április 10.
Egy nap alatt 18 ezren nézték meg a szabályos közlekedésre buzdító kisfilmet a legnagyobb videómegosztó portálon
2019. november 01.
Óriásplakátokkal hívják fel a figyelmet a rend őrei a szabályos közlekedésre.

További hírek