Kapj fel egy sílécet, találd meg és vidd haza a Volkswagen Passatot

Közzétéve:
2020-01-10, 10:18

Szokatlan, de izgalmas játékkal rukkolt elő a VW.

A Volkswagen svédországi képviselete egy síklubbal közösen elrejtett egy 0 kilométeres Volkswagen Passat Alltrack 4Motiont valahol a semmi közepén a hófödte hegyekben. Ha megtaláltad, akkor haza is viheted a majdnem 14 millió forintot érő modellt.

Persze adnak egy kis segítséget is, ugyanis a gyártó netes felületein, többek közt az instán elrejtették a pontos hely koordinátájának darabkáit, melyek segítségével meg is találhatod az üvegkalitkába zárt autót és a tiéd lehet, ha elsőként érsz oda.

A Volkswagen Passat üvegkalitkája

Gyalogosan nehéz lehet megközelíteni a helyet, az összkerekes Passatnak viszont tuti nem okoz majd nehézséget. Hiszen a Nord DDB által készített „No show room” névre keresztelt projekt célja, hogy a Volkswagen bemutassa mit is tud a Passat Alltrack 4Motion télen.

A VW Passat 4Motion üvegkalitkája oldalról

Az alábbi rövidfilm is hasznos lehet annak, aki ismeri a svéd vidéket, hiszen nem is keveset mutatnak a környezetből. Kíváncsi vagyok, hogy a január 21-ig tartó játékot hányan veszik komolyan és végül ki találja meg az autót.

Volkswagen Svédország

Kapcsolódó írások

Játék - Ismerd fel a ’70-es ’80-as évek kereklámpás modelljeit!
2017. május 19.
Tíz '70-es és '80-as évekbeli kereklámpás autókülönlegesség fotóját láthatod legújabb kvízjátékunk kapcsán. Vajon mindegyik modellt felismered?
Vintage autó részlete
2020. január 21.
Képes vagy megnevezni mindegyiket?

További hírek