Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
vasárnap - 2023. december 03.
-1 °C
kevés felhő
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

A kerítést lezúzva köszönt be egy kertbe az embercsempész Szabolcsban

2022. szeptember 19. | 07:36

Rozsályban egy családi ház kerítését kidöntve, az épület oldalának ütközve állt meg.

A Csengeri Határrendészeti Kirendeltség és a NAV munkatársai 2022. szeptember 17-én éjszaka Garbolc külterületén akartak ellenőrizni egy brit rendszámú autót, ami a rendőri jelzésre nem állt meg. A 45 éves brit állampolgárságú sofőr menekülni próbált, majd Rozsályban egy családi ház kerítését kidöntve az épület oldalának ütközve állt meg.

Kép: Police.hu

Rajta kívül az autóban két férfi tartózkodott akik érvényes pakisztáni útlevéllel rendelkeztek, azonban Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni. A rendőrök a balesetben megsérült járművezetőt és két utasát orvosi ellátásukat követően előállították a Csengeri Határrendészeti Kirendeltségre.

A 45 éves brit férfit embercsempészés bűntette megalapozott gyanújával kihallgatták, a két pakisztáni határsértőt pedig az idegenrendészeti eljárás lefolytatása után a csengersimai közúti határátkelőhelyen átadják a román határőrizeti szerv képviselőinek.

A végletekig kitart a Dacia a belső égésű motorok mellett Pofátlan faleveles trükkel takarják ki a szélhámosok a rendszámtáblájukat

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!