2021. augusztus 24. | 11:52

Idén egy MINI Cooper Coupét sorsolnak ki a látogatók között.

Két szezonnyi kényszerpihenő után 2021-ben ismét megrendezik az egyik legnagyobb hazai autó show-t, az AMTS-t. Augusztus 27-29. között négy pavilonban, közel ezer autóval várják az érdeklődőket a Hungexpón. Számos premierre lehet számítani: az RS tuning itt fogja bemutatni két exkluzív autóját, Bara Laci élőben leplezi le a Porsche Boxster alapra épített Opel Combót, élvezhetitek Girogetto Giugiaro, valamint fia, Gabrizio Giugiaro koncepcióautójának látványát, sőt tiszteletét teszi a rendezvényen a kaliforniai John D’Agostino autóépítő, aki az általa legjobbnak tartott tuning autót is megjutalmazza.

GymkhanaDrift futamokra is számíthattok a parkolóban, lesz off-road és hot-rod show, oldtimer és veterán autó felhozatal, elektromos autó kiállítás és Miss AMTS szépségverseny. Jelen lesz Sebestyén Peti, sokszoros magyar bajnok gyorsasági motorversenyző, keresztben száguldva lesz látható és kipróbálható az SRminator driftbusz, melyet egy SR20DET motor hajt és persze Ámon Olivér is megörvendeztet titeket több drift show-val.

Idén ismét egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n! A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki felnőtt, VIP, vagy családi jegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a helyszínen. A MINI Cooper Coupét a show harmadik napján sorsolják ki.

Vedd meg a belépőid most, online elővételben!

További információk:

Nézd meg videónkat, ha érdekel Ámon Olivér 600 lovas Mercedese: