Két szuperautó ablakán is betalált ez a profi golfozó

Frissítve:
2020-09-02, 08:50

Ehhez nagyon magabiztosnak kellett lenni.

A profi angol golfozó, Ian Poulter három PGA Tour győzelemmel büszkélkedhet pályafutása során. A sportoló garázsában néhány lenyűgöző autó áll, köztük a 210 darab Ferrari LaFerrari Aperta egyike és egy Mercedes-AMG GT. Poulter gyakran mutogatja őket az Instagramon, ahol ezúttal néhány trükkel is szórakoztatta követőit.

Ian Poulter kitalálta, hogy az autók bemutatásával egyidőben golftudását is megcsillogtatja. Elsőként a négyajtós Mercedes-AMG GT-vel gurul be a képbe, az autó első ablakai le vannak engedve. A golfütő és a labda már be van készítve. Poulter minden erőfeszítés nélkül beüti a golflabdát a viszonylag vékony résen, majd elhajt a kocsival.

A LaFerrari Aperta egy valódi ritkaság. A Ferrari hihetetlen sebességgel értékesítette az első 209 példányt, majd legyártott még egyet, amivel a 2016-os olaszországi földrengést követő újjáépítést kívánta támogatni. A használtautó-piacon dollármilliókat kérnek egy-egy ilyen szuperautóért.

Ami a részleteket illeti, a LaFerrari Aperta egy hibrid támogatással ellátott V12-es erőforrással rendelkezik, végsebessége több mint 350 km/h, 0-100 gyorsulása pedig három másodpercnél rövidebb. Ennek az autónak is elég keskeny ablakai vannak, Poulter számára azonban ez sem jelent akadályt. Kérdés, hogy elsőre sikerült-e a művelet, vagy azért néhány alkalommal a kocsikat is eltalálta a golfozó? A közösségi médiába természetesen csak a tökéletes eredménnyel zárult próbálkozások kerülhetnek fel...

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

A ritka, Verde Silverstone fényezésű 1995-ös Ferrari F355 Berlinetta
2020. február 18.
A Ferrari F355 az egyik legkedveltebb sportautó, amely kigurult Maranellóból az Enzo Ferrari utáni korszakban.
2020-ra megérkezik a hibrid VW Golf GTI
2017. január 31.
A következő generációs Volkswagen Golf GTI elérhető lesz hibrid hajtással is

További hírek