Ki kíváncsi az Alapjáratra? Látogatottsági statisztikák 2019 januárjáról

Tóth Balázs
Közzétéve:
2019-02-16, 19:27

Bepillanthatsz a kulisszák mögé, és megtudhatsz néhány titkot az Alapjárat weboldalának látogatottsága mellett a közösségi oldalaink számadataiból is

Weboldali látogatottságunk 200 ezer fölött

A 2019-es évet bizakodással telve kezdte stábunk. A számok azt bizonyítják, nem hiába, hiszen 201 982 felhasználó kereste fel oldalainkat januárban. Az alapjarat.hu weboldalra navigálók 72,9%-a volt új látogató, és átlagosan 1,44 oldalt tekintettek meg azok, akik ellátogattak hozzánk.

Alapjarat.hu weboldali statisztikák 2019 január

Viszonylag sokat időznek weboldalunkon a látogatók, hiszen átlagosan több mint két percig maradnak. Még egy statisztikai érdekesség, hogy az év első hónapjában látogatóink 22,8%-a hölgy volt.

Fejlemények az Alapjárat YouTube csatornáján

YouTube csatornánk feliratkozótábora egyre közelít a 6000 felé. A számok nyelvén ez azt jelenti, hogy újabb 10%-kal több azok száma, akik rendszeresen érdeklődnek videós tartalmaink iránt.

Január során teszteltük a Renault Zoe Q90-et, ami igencsak felkeltette közönségünk érdeklődését, hiszen több mint 10 ezer megtekintésnél jár, e videó alatt pedig kommentekben sem volt hiány.

Élő bemutatóval is szolgáltunk, ezúttal egy Mazda volt terítéken, ezen felül egy klasszikus Mercedest is teszteltünk, a visszajelzések alapján várhatóak tőlünk hasonló tartalmak az idén.

Autós hírműsorunk januárban heti három alkalommal jelentkezett, februártól immáron Müller Attila is feltűnik műsorvezetőként Hajas Imelda és Rupa Adrienn mellett.

Egyre aktívabb Instagram táborunk

A legdinamikusabban fejlődő közösségi platformon, az Instagramon közel 10%-os növekedést értünk el a követők számának tekintetében 2019 első hónapja során. Február 1-jén már több mint 13 600-an kísérték figyelemmel az Alapjáratot az Instán.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra ez év során, hogy olyan fotókat, videókat posztoljunk, amelyek felkeltik követőink figyelmét, így meg is ugrott a reakciók és hozzászólások száma - ez utóbbiakra igyekszünk a tőlünk telhető leggyorsabban érdemben válaszolni.

Facebook közösségünk rendületlenül növekszik

A februárt már 58 700 oldalkedveléssel indítottuk a Facebookon. Az előző havi posztjaink összesen 632 ezer embert értek el, amely 248 ezer esetben váltott ki valamilyen aktivitást, azaz lájkot, megosztást vagy kommentet. Videóinkat több mint 13 ezren tekintették meg januárban.

Egyik legnépszerűbb posztunk a tanulóvezetők vizsgáztatásával volt kapcsolatos, ez egymaga 130 ezer embert ért el.

Az újévben a tanulóvezetők és a vizsgabiztosok egyaránt számolhatnak változásokkal.
#jogositvany #tanulovezető #vizsgabiztos #Alapjárat

Közzétette: Alapjárat – 2019. január 3., csütörtök

Autós oldalon hirdetnél?

Ha szeretnél egy terméket megjelentetni a YouTube csatornánkon és Facebook oldalunkon is heti háromszor megjelenő autós hírműsorunkban, vagy PR cikket szeretnél közzétenni weboldalunkon, örömmel várjuk megkeresésed. Legegyszerűbb, ha írsz egy e-mail az [email protected] címre, de hétköznap telefonon is elérsz bennünket 9:00 és 16:00 között.

Kérésedre elküldjük legfrissebb médiaajánlatunkat, valamint egyedi megállapodásra is van mód.

Kapcsolódó írások

Augusztusi statisztikák: Új weboldal látogatottsági rekordok
2018. szeptember 11.
A Facebookon és az Instagramon is jelentősen növekedett az Alapjárat rajongótábora, így weboldalunk lágotatottsága is jelentősen megugrott.
Márciusi statisztikák: Az Alapjárat igazi branddé válik
2018. április 11.
A márciusi statisztikai adatokat elemezve egyértelmű, az Alapjáratra egyre többen igazi brandként tekintenek. Megdőlt weboldalunk havi látogatottsági rekordja, míg a közösségi oldalainkon is tovább gyarapodott követőtáborunk.

További hírek