2024. április 22. | 13:47

Alaposan a pénztárcájába kell nyúlnia annak, aki szeretne lecsapni a Suzuki Vitara legfrissebb változatainak egyikére.

Április 1-jén mutatták be a Suzuki Vitara legfrissebb változatát. A modell májusban kerül sorozatgyártsára Esztergomban, most pedig kiderült, mennyibe fog kerülni.

Az 1,4 literes turbós benzinmotoros és hatfokozatú kézi váltós elsőkerék-hajtású lágyhibrid GL alapmodell 7,79 millió forintért lesz megkaparintható. A GLX változatért 8,64 millió forintot kell majd letenni az asztalra, tudta meg a HVG.

Az 1,5 literes szívómotorral és robotizált automata váltóval felvértezett normál hibrid Vitara GL+ árára is fény derült. Az 10,24 millióért lesz megvásárolható.

A kifutó széria 1,4 literes lágyhibrid GL alapmodellje csupán 6,99 millió forintba került, míg a GLX kivitelnek 7,69 millió forint volt a listaára. Az 1,5 literes hibrid GL+ modellért 10,09 milliót kellett fizetni.

Külsőleg a legszembetűnőbb eltérést az jelenti a megújult Suzuki Vitarán, hogy módosították a hűtőrácsát és az első lökhárítóját. Ezen felül új felniket és fényezést kapott.

A biztonsági rendszerek továbbfejlesztésére is sor került, az infotainemnt képernyő pedig jóval nagyobb lett: 7 helett immáron 9 colos.

Suzuki