Kivívta a nép haragját a BMW-s, aki a gyerekére támasztotta a tévéjét

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-08-16, 10:30

Valószínűleg nem akarta kifizetni a házhozszállítási díjat.

Futótűzként terjed az interneten egy Facebook-bejegyzés, amelyben arról van szó, hogy egy sofőr benyomorgatta egy hatalmas doboz mögé a hátsó ülésen helyet foglaló gyerekét. A posztot látva rengeteg szülő felháborodott.

A teljesen abszurd eset Ausztráliában, Mitchem városában történt. A történet lényege annyi, hogy a BMW-s járművezető vett magának egy hatalmas, lapos tévét, de minden bizonnyal nem akarta kifizetni az 50 dolláros (15 ezer forintos) házhozszállítási díjat.

Helyette inkább beültette hátra a kisgyermekét, majd utána betuszkolta a verdájába a lapos tévét rejtő nagy dobozt is, ami vészesen közel volt a gyermek fejéhez.

Kisgyermek egy BMW hátsó ülésén

A közösségi oldalon szándékosan olyan képet is közzétettek a gyermekeit teherszállításban kihasználó sofőr gépjárművéről, amin látszik a rendszáma, hogy be lehessen őt könnyen azonosítani.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Facebook

Mirror Online

Kapcsolódó írások

BMW-vel pózoló lány
2020. február 13.
Szomorú videó készült a magyar utakon tapasztalható közönyösségről.
Groupama Tanpálya defenzív vezetési teszt autói
2019. május 08.
Miért fontos a defenzív vezetési stílus az utakon? Hogyan kerülhetők el a balesetek? Mi köze a csapatsportnak a vezetéshez? Hogyan vezetnek a magyarok? Ezekre a kérdésekre kaptsz választ szakemberektől

További hírek