Kivívta a nép haragját a BMW-s, aki a gyerekére támasztotta a tévéjét

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-08-16, 10:30

Valószínűleg nem akarta kifizetni a házhozszállítási díjat.

Futótűzként terjed az interneten egy Facebook-bejegyzés, amelyben arról van szó, hogy egy sofőr benyomorgatta egy hatalmas doboz mögé a hátsó ülésen helyet foglaló gyerekét. A posztot látva rengeteg szülő felháborodott.

A teljesen abszurd eset Ausztráliában, Mitchem városában történt. A történet lényege annyi, hogy a BMW-s járművezető vett magának egy hatalmas, lapos tévét, de minden bizonnyal nem akarta kifizetni az 50 dolláros (15 ezer forintos) házhozszállítási díjat.

Helyette inkább beültette hátra a kisgyermekét, majd utána betuszkolta a verdájába a lapos tévét rejtő nagy dobozt is, ami vészesen közel volt a gyermek fejéhez.

Kisgyermek egy BMW hátsó ülésén

A közösségi oldalon szándékosan olyan képet is közzétettek a gyermekeit teherszállításban kihasználó sofőr gépjárművéről, amin látszik a rendszáma, hogy be lehessen őt könnyen azonosítani.

Forrás:

Facebook

Mirror Online

Kapcsolódó írások

Groupama Tanpálya defenzív vezetési teszt autói
2019. május 08.
Miért fontos a defenzív vezetési stílus az utakon? Hogyan kerülhetők el a balesetek? Mi köze a csapatsportnak a vezetéshez? Hogyan vezetnek a magyarok? Ezekre a kérdésekre kaptsz választ szakemberektől
Ace Ventura szabálytalanul közlekedik
2019. május 31.
A harmincas korosztály figyel a legjobban a sebességkorlátozások betartására és a biztonsági öv használatára - derült ki a K&H felméréséből.
A Teréz Körút a Nyugati Pályaudvarnál
2019. május 17.
Építkezési munkálatok miatt változik a forgalom rendje a Teréz körúton
Az M7 autópálya egyik szakasza
2019. május 17.
Az autópálya munkálatai csak szeptemberben folytatódnak