Letették a hajukat a rendőrök, miután meglátták ezt a román horrortrélert

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-10-08, 10:26

Ha már lúd, legyen kövér alapon ment a sofőr.

Még a horrorkaravánok közül is kitűnik az, amivel a minap dolga akadt a magyar rendőrségnek az M3-as autópályán. Azt már nem is kell mondani, hogy a járműszerelvény a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva, szabálytalanul közlekedett a sztrádán.

Román horrortréler hátulról fotózva

Sajnálatos módon a román sofőrök egészen új dimenziókat tudnak nyitni a szabálysértések világában, mintha direkt egymásra akarnának licitálni a keleti szomszédunkból érkező járművezetők. 2019. október 6-án nem akármilyen horrortrélerhez volt „szerencséjük” a járőröknek Mezőkeresztesen.

Szabálytalan járműszerelvényt vizsgálnak át a rendőrök

Amint te is látod, az első járműhöz egy autót szállító tréler volt kötve, az pedig egy tehergépkocsit húzott maga után, ami egy másik autót szállító trélert vontatott. Miután a rendőrök nagy nehezen napirendre tértek a látottak felett, gyorsan szétbombázták a teljesen szabálytalan formációt.

Román horrortréler az M3-as autópályán

A román sofőr ellen eljárást indított a rendőrség, amely nemréigben súlyos pénzbüntetést szabott ki egy másik horrortréleresre. Szintén eljárást indítottak a rendőrök azzal a sofőrrel szemben, aki túlsúlyos járműszerelvényt vezetett az M3-ason október 7-én. Az egyik tréleren szállított kocsi tele volt pakolva abroncsokkal, ez derült ki az ellenőrzés során készített fényképekből.

Túlsúlyos járműszerelvény

Gumikkal megpakolt autó

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Hibásan működő első fényszóró szemből fotózva
2019. november 05.
A rendőrség nem szívatni akarja a sofőröket, állítja Berzai Zsolt alezredes.
2019. november 06.
Nem akart kocsiba pattanni, és gyalogolni sem volt kedve.

További hírek