Lopott busszal borult árokba a 19 éves tolvaj

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-08-05, 11:55

Előtte még egy villanyoszlopnak is sikerült nekimennie az elkövetőnek.

A dunaújvárosi rendőrök elfogták azt a 19 éves férfit, aki a minap eltulajdonított egy autóbuszt, amivel aztán árokba borult. A fiatalember elszámoltatása folyamatban van a rendőrség tájékoztatása szerint.

Lopott busz az árokban

Az egyenruhásokat 2020. augusztus 4-én 5 óra 14 perckor értesítették arról, hogy Rácalmás és Kulcs között az oldalára borult egy busz a két települést összekötő mellékúton, a menetirány szerinti bal oldali árokban.

Az ügyben intézkedő rendőrök kiderítették, hogy a járművel korábban a Kulcs–Dunaújváros járaton közlekedő sofőr parkolt le Kulcson. A buszsofőr nem vitte magával az indítókulcsot, azt a járműben hagyta. Az elkövető annak ellenére hozzájutott a kulcshoz, hogy az ajtók be voltak zárva. A tolvaj a motor beindítása után elindult, aztán villanyoszlopot fogott Kulcson, majd a települést elhagyva beborult az árokba a busszal.

Lopott busz az árokban

A zsaruk még aznap beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert, a 19 éves kulcsi lakos aztán még aznap délután elő lett állítva a dunaújvárosi rendőrkapitányságra. A férfi elszámoltatása már folyamatban van, vagy talán már meg is történt.

Indexkép: Dunaújvárosi Hírlap/Zsedrovits Enikő

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Police.hu

Dunaújvárosi Hírlap

Kapcsolódó írások

Hibásan működő első fényszóró szemből fotózva
2019. november 05.
A rendőrség nem szívatni akarja a sofőröket, állítja Berzai Zsolt alezredes.
2019. november 06.
Nem akart kocsiba pattanni, és gyalogolni sem volt kedve.

További hírek