2023. január 09. | 07:46

A poszt leírása szerint azonban így sem unatkoznak.

Minden évben előkerül a téma, hogy amikor leesik az első hó idehaza, egyes országrészekben teljesen megbénul a forgalom, legyen akármennyire is kicsi a hó. A legtöbben a Magyar Közutat okolják emiatt, akik valóban nincsenek mindig a helyzet magaslatán, ám az ő dolguk sem egyszerű.

Nem szabad azonban elfelejteni az olyan alkalmatlan és felkészületlen sofőröket sem, akik néhány centi hó leesése után azonnal pánikba esnek és teljesen elfeledkeznek a téli vezetés alapszabályairól, ezzel okozva bosszúságot rengeteg autós társuknak, akik az emiatt kialakuló dugókban ülnek. 

Ebben a szezonban eléggé aktívak a Magyar Közút munkatársai az Instagramon a havazással kapcsolatos posztok terén, még novemberben szúrtak oda a kommentelőknek, akik őket szidják a hóhelyzetek során. Ezen a télen eddig különösen kevés hó esett Magyarországon, nem úgy, mint az USA-ban, ahol hatalmas hóviharok tomboltak az elmúlt időszakban.

Most egy újabb humorosnak szánt poszttal jelentkeztek, amelyben arra utaltak a Narcos című, Pablo Escobarról szóló sorozat elhíresült mémjével, hogy ők bizony már nagyon szeretnének havat takarítani.

Hozzáteszik, hogy ennek ellenére nem unatkoznak, sok dolguk van az utak síkosságmentesítésével, sokat sószóróznak hajnalonként.

Depositphotos