Megkímélt, garázsban tartott, törésmentes - Ja NEM!

Közzétéve:
2019-11-05, 12:31

Év elején szinte teljesen megsemmisült, azóta pedig újjáépítették, hihetetlen!

A Dodge Challenger Hellcat kilenc hónappal ezelőtt majdnem teljesen hamuvá égett egy pajta tűzben. Olyan állapotban más a roncstelepre vitte volna, a DIY Gang névre hallgató Youtuber ellenben hatalmas fába vágta a fejszéjét mikor vállalkozott rá, hogy életet lehel a kocsiba. Ez olyan eredményesrel sikerült, hogy jobb lett mint valaha.

A Dodge Challenger Hellcat a tűz után

Az olvadt Dodge a szinte végzetes tűz után egy villás targoncán került a műhelybe, ahol életet leheltek bele. Ahol korábban egy pokoli 707 lóerős, 6,2 literes V8-as erőforrás morgott, most égett fém és hamu borított mindent. A maradványokat eltávolították és teljesen szétkapták a roncsot. A hasznosítható elemeket kikalapálták és visszarakták a helyére.

A végeredmény egy újszerű Hellcat, amely valójában két autóból jött létre, a megmentett részeket egy Sublime Green modell ép elemeivel kombinálták, majd IndiGO Blue fényezést kapott. A kilenc hónapos helyreállítási folyamat egy nagyon boldog tesztvezetéssel zárult.

A Dodge Challenger Hellcat

A videó 2019 október 16-a óta van fent és a cikk írásáig 10 777 882 megtekintésnél jár és 258 ezer lájkot kapott. A helyreállító csapat hihetetlen munkát végzett és minden elismerésem, hogy bele mertek vágni.

Kapcsolódó írások

Dodge Power Wagon iskolabusz
2019. július 30.
Nem volt épeszű, aki kitalálta, hogy ebbe a több, mint 70 éves iskolabuszba pont a Hellcat V8-as motorját kell beépíteni.
1966 Lincoln Continental, fekete 2+2 kupé, ültetett
2018. október 26.
Most végre megtudhatod, melyik autók voltak az amerikai autógyártás történetének legtermetesebb példányai!

További hírek