Megmentette a sofőr életét, hogy a jeget kaparászta – videó

Közzétéve:
2020-11-24, 20:12

Elképesztő szerencsével maradt életben ez az orosz autós.

Azért azt nem gondoltam volna, hogy a kocsi szélvédőjéről életveszélyes lekaparni a jeget, az oroszországi Vlagyivosztokban azonban kishíján meghalt egy autós e tevékenység közepette. A 27 éves Alexander Nissan X-Trail típusú járművére egy hatalmas betondarab zuhant, az orosz férfi pedig gyors reakciójának köszönhetően tudta elkerülni a végzetes tragédiát.

Oroszországban a zord téli időjárás gyakran okoz problémát a közlekedésben. Az esetet megelőzően Vlagyivosztokban jégvihar tombolt, mely súlyos károkat okozott az épületekben. A felvételen látszik, amint Alexander a szélvédőt próbálja a ráfagyott jégrétegtől megszabadítani. Egy ponton hirtelen felpillantott – mint utóbb kiderült, ennek a mozzanatnak köszönheti az életét. Néhány másodpercen belül ugyanis bekövetkezett a becsapódás, amit az orosz férfi garantáltan nem élt volna túl.

A Nissan tulajdonosának valószínűleg némi időre volt szüksége, hogy feldolgozza a történteket. Az autójában jelentős kár keletkezett, a szélvédő – a jégréteggel együtt – azonban sértetlen maradt.

Kapcsolódó írások

Videó válogatás 2. - ruszki sofőrök
2016. november 18.
Pénteki kedvcsináló, avagy ha már senkinek nincs kedve ilyenkor dolgozni, tekintsünk ki bolsoj orosz bátyusékhoz, ők hogy intézik az utakon a dolgaikat!
Önvezető személyszállító kisbusz ütközött Las Vegasban
2017. november 17.
Ismét terítékre került, vajon mennyire biztonságosak az önvezető járművek, miután egy frissen forgalomba állt, nem ember által vezetett gépjármű érintett volt egy balesetben.

További hírek