csütörtök - 2023. szeptember 28.
26.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 652 Ft
100 704 Ft
D 682 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Megőrzött, hibátlan Simson S51 és custom Schwalbe teszt! - VIDEÓ

2022. december 11. | 23:42

Ezeknek a motoroknak az ára nagyjából meg tízszereződött az utóbbi években.

Szinte mindenkinek ismerősen cseng a Simson motorok hangja és a megjelenésük is. Kevesen vannak Magyarországon akik ne ismernék a típust, hiszen a rendszerváltás előtti utcakép meghatározó gépei voltak, bár a kétezres évek elején is sokan használták még funkcionálisan.

Ma már főként csak nosztalgia célokra tartják őket, annál is inkább, hiszen az áruk az egekbe szállt az utóbbi években. Ebben nagy szerepet játszott a német piac. Ők ugyanis nagy tételben kezdték hazavásárolni egykori szeretett motorjaikat. Ezzel együtt pedig egyre többet lehetett elkérni a motorokért. 

Páratlan élmény vezetni egy ilyen motort | Fotó: Depositphotos

A Gehilio's Garage csapata egy olyan gyűjtőnél járt, akinek a különböző típusokból van egy-egy. A teljesség hiányában néhányat be is mutatnak, amit pedig volt szerencséjük kipróbálni az egy gyári állapotú, makulátlan S51-es. Ha már árakról volt szó, egy ilyen motorért Németországban akár hétszámjegyű összeget is el lehetne kérni.

F1: Ázsiai csapat érkezhet, és már az is megvan, ki lenne az egyik versenyzőjük 7 autós kiegészítő az Amazonról, amik téged is érdekelni fognak

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!