Mekk Elekre itta magát a nyimi sofőr, látni kell az alkotását

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-10-10, 11:48

Hát ezt nem fogják múzeumban mutogatni.

Házilag összeeszkábált rendszámtáblát pattintott az öreg Fiat Bravójára egy nyimi sofőr, a rendőrök minden bizonnyal jót mosolyogtak a dolgon.

A siófoki rendőrök 2019. október 8-án Ságváron nézték át a 28 éves sofőr papírjait, akkor derült ki, hogy a Fiat hatósági jelzése korábban már be lett vonva. A tulaj azonban továbbra is használni akarta a kocsit, ezért átment Mekk Elekbe. A folyamat úgy nézett ki, hogy szerzett magának egy másik rendszámtáblát, annak a darabjaiból ollózta össze a házilag készített hatósági jelzést.

Házilag készített rendszámtábla

A fiatalember az igazoltatása során azt is bevallotta, hogy a rendszámról hiányzó karaktert kézzel festette fel. Az biztos, hogy nem kevés energiát fektetett a projektbe a sofőr. Azt mondjuk nem gondolhatta komolyan, hogy sokáig közlekedhet majd a kamu rendszámtáblával, vagy ha így volt, akkor a valóság most rendesen arconcsapta őt.

Kézzel festett karakter egy magyar rendszámtáblán

A rendőrök a férfit természetesen előállították, a Siófoki Rendőrkapitányságon már ki is hallgatták őt a fakabátok. A rendőrség azt nem közölte, hogy milyen büntetésre számíthat a gyanúsított.

Ha kíváncsi vagy az  autós világ legérdekesebb híreire,akkor csekkold le az Alapjárat hírműsorát!

 

Kapcsolódó írások

Hibásan működő első fényszóró szemből fotózva
2019. november 05.
A rendőrség nem szívatni akarja a sofőröket, állítja Berzai Zsolt alezredes.
2019. november 06.
Nem akart kocsiba pattanni, és gyalogolni sem volt kedve.

További hírek