Mesés fizetést kínál egy budapesti autómosó

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-06-20, 14:06

Aki igényli, az minden nap kaphat 2 ezer forint előleget.

A Pénzcentrum a Szárnyas Fejvadász Facebook-oldalán botlott bele egy budapesti telephellyel rendelkező autómosó hirdetésébe. Ennek önmagában még nem lenne hírértéke, az már viszont nagyon is érdekes, hogy a fizetés nettó 260-290 ezer forint között mozogna, a havi bér az első két hónapban kéthetente, utána havonta járna, de aki igényli, az minden nap kaphat 2 000 forint előleget. Ezen kívül szállást is biztosítanak annak, aki az állás keretein belül éjszakai műszakot vállal.

Egy férfi autót mos

„A kiírt összeg valós, nem áll szándékunkban bárkit is megvezetni, ellenben nem tagadjuk, hogy fizikai munkáról van szó!" – olvasható a hirdetés végén.

Forrás:

Kapcsolódó írások

szmog az Erzsébet híd felett Budapesten
2019. május 30.
Az Euro 5-ös dízeleket is korlátozzák majd a szmogriadó alatt  
Hétvégi autós programajánló 09.16-17.
2017. szeptember 15.
Még tart a jó idő, ne maradjatok otthon hétvégén se, ha csodálatos autókat nézegethettek a ragyogó kora őszi napsütésben Budapesten és Hatvanban
Budapest sávelzárás
2018. október 31.
A 9 hónapon át tartó sávlezárásokkal még valahogy együtt tudunk élni, hiszen muszáj. De az, hogy jelen helyzetben a Kossuth Lajos utcában irányonként csupán egy-egy sáv járható, az már azért több, mint fájdalmas.   
Ideges sofőr
2018. november 05.
A felújítási munkálatok a nyár elmúltával sem állnak meg, továbbra is rengeteg helyen találkozhatsz lezárásokkal és korlátozásokkal