Négy ember, köztük egy kisbaba vesztette életét a győri tragédiában

Kiss Márton újságíró
Frissítve:
2021-01-15, 12:26

Erre nincsenek szavak...

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 813-as számú úton Győr térségében 2021. január 14-én, 12 óra 18 perckor. A Bors információ szerint az autószállító trélerrel ütköző személyautó pillanatok alatt lángba borult. A személyautóban utazó négytagú győri család szörnyet halt.

Kiégett autó
Fotó: Kisalföld/Nagy Gábor

A szörnyű tragédiában egy negyven körüli pár, a 18 év körüli lányuk és a kisbabájuk vesztette életét, írta a 24.hu saját értesülésére hivatkozva. A rendőrség péntek reggel arról számolt be, hogy a személyautó a főút 0+400. kilométerszelvényében egy előtte haladó jármű előzésébe kezdett, azonban a manőver közben – egy jobbra ívelő útkanyarulatban – a szemből érkező, szabályosan közeledő járműszerelvénynek ütközött, majd kigyulladt.

Sérült kamion
Fotó: Kisalföld/Nagy Gábor

A trélert vezető sofőr felesége a Facebookon írt pár sort a tragédiával kapcsolatban, szúrta ki a Kisalföld:

„A férjem vezette a kamiont és higgyék el, hogy mindent megtett. Oltották a tüzet, azokkal a kollegákkal és személyautó sofőrökkel együtt, akik megálltak segíteni. Több poroltó készüléket is elhasználtak. Ne bántsák őket! Anélkül is elég nehéz ez lelkileg. Őszinte részvétem a hozzátartozóknak! Borzasztóan sajnálom!”

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Gödörbe zuhant Lada
2019. november 20.
Csőtörés miatt szakadt be a beton az autó alatt.
Kiégett autószállító tréler szemből fotózva
2020. február 10.
Sokan megbámulták a roncsokat.

További hírek