Nem volt jogsija annak a csepeli suhancnak, aki belerohant egy buszba

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-09-11, 13:24

A többiek nem tudták, hogy nincs jogsija.

Vasárnap este egy fehér szedán és egy szabályosan közlekedő busz karambolozott Csepelen az Iskola térnél. Mint kiderült, a szabálytalanul közlekedő kocsit egy 16 éves kamasz fiú vezette, akinek nem volt jogosítványa.

Az autót vezető suhanc minden bizonnyal nem adta meg az elsőbbséget egy kereszteződésben, ezért ütközött a busszal. A balesetben 7 ember sérült meg, köztük egy terhes lány is, aki a szedánban ült. Állítólag a kocsiban helyet foglalók közül senki sem tudta, hogy a srácnak nincs jogosítványa.

Összetört fehér szedán oldalról

A fiú egyik ismerőse az anyára hivatkozva azt mondta, hogy a balesetet okozó gyereknek többek között légmelle is van, de nincs kizárva, hogy maradandó sérülés nélkül felépül majd.

„Ez egy teljesen vegyes társaság, néha együtt csavarognak. Állítólag felnőtt is volt a kocsiban, akinek viszont volt jogsija. Úgy tudom, hazafelé jöttek, amikor a baleset megtörtént. Nagyon aggódunk, hogy a kisbabával mi van, reméljük, neki nem esett semmi baja” – mesélte a Blikknek egy közelben lakó férfi.

Forrás:

Blikk

MTI

Facebook

Kapcsolódó írások

1955 Mercedes-Benz L O 319, kék és fehér, oldal/elölnézet, balról
2018. november 15.
1955-ben a Mercedes bemutatta azt a modellt, ami újraértelmezte a teher- és személyszállítás fogalmát. Az L 319 számos kivitelben készült, köztük kisbusz formájában, ami O 319 néven vált ismertté.
AEC Routemaster, angol nagy piros busz, oldalnézet, jobbról
2019. április 05.
1954-ben szolgálatba lépett az első „Nagy Piros Busz”, amit azóta a világ minden táján Anglia egyik legismertebb jelképeként tartanak számon. Ő a legendás AEC Routemaster
Dodge Power Wagon iskolabusz
2019. július 30.
Nem volt épeszű, aki kitalálta, hogy ebbe a több, mint 70 éves iskolabuszba pont a Hellcat V8-as motorját kell beépíteni.
A Teréz Körút a Nyugati Pályaudvarnál
2019. május 17.
Építkezési munkálatok miatt változik a forgalom rendje a Teréz körúton