Novemberi statisztikák: Hírműsorral hódít az Alapjárat!

Közzétéve:
2018-12-15, 19:28

Az Alapjárat YouTube csatornáján heti rendszerességgel érhető el a Magyarországon egyedülállónak számító autós hírműsor

2018. november 4-én került először adásba Hajas Imeldával és Rupa Adriennel a képernyőn a heti autós hírösszefoglaló. A jellemzően legfeljebb 5 perces műsorban az autóipar legizgalmasabb fejleményei kapják a fő teret, de a autósport világával kapcsolatos eseményekkel is foglalkozunk. Négy adás ment le novemberben, decemberben folytatódik a sorozat.

Az Alapjárat weboldalának látogatottsága

Novemberben a fekete péntek kapcsán igen nagy a verseny a különféle webes felületeken való megjelenés tekintetében. Ennek fényében nem is oly meglepő, hogy forgalmunk nagyobb része származott organikus keresésekből, mint a közösségi médiából (46,7% a 46,1% ellenében).

Az Alapjarat.hu oldalt 132 ezer egyedi látogató kereste fel november során, 68,5% volt az új látogatók aránya. Olvasóink 2:23 percet töltenek átlagosan oldalainkon, és büszkék vagyunk rá, hogy immáron 17% fölé kúszott hölgy olvasóink aránya, bizonyítván, cikkeinkkel igyekszünk mindkét nemet megszólítani.

Rohamléptekkel nő az Alapjárat Facebook közössége

Ma már rengeteg embernek, cégnek van több százezres, milliós kedveléssel Facebook oldala, ám mi az Alapjáratnál nem csak a számokat szeretnénk felnagyítani, hanem törekszünk arra, hogy valódi közösséget építsünk. Magyar nyelvű cikkeinkkel természetesen a magyar olvasókat szeretnénk elérni, s amint a lenti grafikonok igazolják, ezt sikerül is megvalósítanunk.

Igyekszünk megteremteni az egyensúlyt, és bár a jó hangulat érdekében jelentetünk meg mémeket, kvízeket Facebook oldalunkon, alapvetően a friss autós hírek átadására, a minőségi autós tesztekre és az autóipar világát érintő érdekességekre fókuszálunk írásos- és képi megjelenés tekintetében is. Mindezek fényében is igen kiemelkedő közel 50 ezer rajongónk aktivitása, amit ezúton is köszönünk!

Az Alapjárat az Instán

A második legnagyobb közösség az Alapjáraté az Instagramon az autós magazinok tekintetében. Követőink száma decemberre már meghaladta a 11 ezret.

Meghódítjuk a YouTube világát!

YouTube csatornánkon végeztünk némi ráncfelvarrást, a minőségbeli hiányosságainkat pótolva bízunk benne, hogy 2019-ben minden videónk maradéktalanul élvezhető lesz mind a hang-, mind a képminőség tekintetében. Novemberben egyéb iránt nálunk járt Puzsér Róbert, akit kifaggattunk arról, hogyan képzeli el az autómentes belvárost.

Kiadó felületek az Alapjárat oldalain

Az Alapjárat weboldalán elsősorban banneres megjelenésre van lehetőség PR cikk publikálása mellett, míg közösségi felületeinken (Facebook, Instagram, YouTube) termékmegjelenítsre is nyílik alkalom.

Együttműködő partnerek jelentkezését várjuk az  [email protected] címen, vagy telefonon munkanapokon a +36-20-258-3707-es számon 9:00 és 16:00 között.

Kapcsolódó írások

2019. március 16.
Az Alapjárat weboldalának forgalma közel 50%-a organikus forrásból érkezett az év második hónapjában