2019. november 01. | 16:17

Közösségi felületeink közül kiemelkedő az Alapját Extra tagjainak aktivitása.

Közel 600 ezer egyedi látogató weboldalunkon

Október során 597 340 egyedi látogató kereste fel az Alapjarat.hu oldalait. A látogatások során 2,6 millió oldalt töltöttek le az érdeklődők, munkamenetenként 2,25-öt.

Az oldalon töltött idő 1:55 perc volt átlagosan, míg a visszafordulási arány az eddigieknél is alacsonyabb volt, 7,36%.

Demográfiát tekintve a fővárosból klikkelők 47,5%-ban képviselik magukat, míg a 24-44 éves korosztály 68%-os arányban van jelen weboldalunkon. Érdekesség, hogy az idősebb korosztály lassú de stabil arányos emelkedése figyelhető meg hónapról hónapra, beleértve a 65 év felettieket is.

A forgalmunk elsődleges forrása továbbra is a Facebook 63,6%-kal, ahogyan az a lenti grafikonon is látható.

7,3 milliós elérés a Facebookon

Posztjaink 7,3 milliós elérést produkáltak október során, amely 1,5 milliós bejegyzésaktivitással párosult. Különösen népszerűnek bizonyultak a Facebookon közzétett videóink, melyeket 71 ezer alkalommal indították el rajongóink.

Követőtáborunk újabb 5284 fővel bővült, így immáron 129 817-en kedvelik az Alapjárat Facebook oldalát.

10 ezer fős Facebook csoportunk

700 új taggal immáron 10 717 fős az Alapjárat Exra nevű Facebook csoport, melynek tartalmát a tagok maguk alakítják.

Van, aki meghökkentő tuning autókkal indít el beszélgetést, mások a különféle veterán autókat vesézik ki, de arra is van precedens, hogy valaki saját járművét mutaja be. Aktív tagjaink az aktuális autóipari híreket, közlekedési információkat is megvitatják egymás között.

Tovább nőtt Instagram oldalunk

1200 új követővel immáron 21 321 fős közösségünk a képek és videók megosztására létrehozott Instagramon. Főként az általunk megosztott autós mémek örvendenek nagy népszerűségnek.

Több mint 4 percig nézik YouTube videóinkat

A legnagyobb videómegosztó portálon 789 új feliratkozó jelezte, érdeklődik mozgóképes tartalmaink iránt. Októberben az összes megtekintés 9451 perc volt, összesen 132 513 megtekintést jegyezhettünk fel. Átlagosan 4:16 percig köti le nézőink figyelmét egy-egy kisfilmünk, ami másfél perccel több szeptemberhez képest.

Az októberben indított Garázsjárat című műsorunkban Kiss Gergely vízilabdázó engedett betekintést, milyen oldtimert rejteget féltve őrizve. A 17 perces videót eddig több mint 40 ezren indították el.

Hirdetnél az Alapjárat oldalain?

Ha szeretnéd támogatni munkánkat, vagy autós célközönséged van, akkor itt egy jó hír: van lehetőséged megjelenni akár weboldalunkon, akár közösségi oldalainkon. Árajánlatért küldj e-mailt az info@alapjarat.hu címre, és elküldjük listaárainkat, de egyeztethetünk egyedi együttműködésekről.