2021. január 28. | 17:09

Az aktus befejeződése után az egyenruhások őrizetbe vették a támadót.

Nem akárhogy végződött egy benzinkútrablás Szlovákiában. Az egyik pozsonyi benzinkutat kipécéző támadó azért nem tudott olajra lépni a rendőrök megérkezése előtt, mert a kasszák közelében orális szexben részesítette őt egy nő.

A Szlovákiában élő 24 éves szerb férfi január 27-én hajnali négy órakor jelent meg a benzinkútnál, besétált a shopba, odament a kasszákhoz, majd többször megütötte a pult mögött álló alkalmazottat, a fizikai megfenyítés közben pedig pénzt követelt a halálra ijedt munkavállalótól. A benzinkutasnak aztán sikerült bemenekülnie az irodába, majd a hátsó ajtón történő távozást követően azon nyomban értesítette a pozsonyi egyenruhásokat.

Miközben az alkalmazott menekült, a rabló megtömte a zsebeit pénzzel. Hogy ezután mi történt pontosan, azt nem lehet tudni, bár a biztonsági kamerák bizonyára mindent rögzítettek, de a felvételeket nem hozták nyilvánosságra. Ami biztos, hogy a helyszínre kiérkező járőrök azt látták, amint egy 35 éves nő éppen orális szexben részesíti a rosszfiút.

Egyes hírek szerint a hölgy azért cselekedett így, hogy feltartóztassa a rablót, ha tényleg ez volt a terv, akkor bevált. Más szlovákiai lapok viszont azon a véleményen vannak, hogy a férfi erőszakkal vette rá a nőt a szexuális aktusra, vállalva a kockázatot, hogy nem lesz ideje elmenekülni. Így vagy úgy, de a támadó nem tudott időben kereket oldani, a rendőrök őrizetbe vették a 24 esztendős elkövetőt.

ÚTEKU Z LÚPEŽNÉHO PREPADNUTIA ZABRÁNILO💰💔 POSKYTNUTIE SEXUÁLNYCH SLUŽIEB ➡️Dnes krátko po 0️⃣4️⃣.0️⃣0️⃣ h sme prijali...

Közzétette: Polícia SR - Bratislavský kraj – 2021. január 27., szerda

Ha szexről van szó, akkor a gumiról sem szabad elfeledkezni. Ebben a videóban kollégáim rávilágítanak arra, miért nem jó télen nyári gumival közlekedni.