Összegraffitizte a tiszta utcát egy lakó, hogy legyen biztos parkolóhelye

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-09-18, 10:56

A szomszédjai berágtak a ŠKODA-tulajra.

Biztos parkolóhelyet akart biztosítani magának egy autótulaj egy angol városban, ezért radikális módszerhez folyamodott: összegraffitizte azt a tiszta utcát, ahol lakik.

Úttestre felfestett graffiti

A lakó az egyik garázsbejáróra hatalmas betűket pingált, a szöveg arra szólítja fel a szomszédokat, hogy ott eszükbe se jusson leparkolni. A járda mellé, az úttestre pedig zöld spray-festéket fújt, kijelölte a saját kis parkolóhelyét. A téglalap egy ŠKODA-felirattal bővült, hogy mindenki tudja, kinek a kocsija állhat meg azon a helyen.

A parkolóhely elé pedig egy másik téglalapot is felfújt az úttestre a tettes, arra a helyre senki sem teheti le a bicaját, azt önkényes módon lefoglalta a saját kétkerekűjének a vandál lakó.

„Őszinte leszek, nagyon gagyin néz ki ez a graffiti. Először csak röhögtünk rajta, de most már kezd frusztráló lenni, hogy le kell nyelnünk a dolgot” – nyilatkozta a firkálmány mellett élő egyik lakó.

Zöld spray-festékkel felfújt graffiti

„Egyik vasárnap késő este értem haza, akkor láttam, hogy egy ŠKODA parkol azon a helyen. Először azt hittem, hogy LED lámpák vannak az autó alján, azok világítanak zölden. Még mondtam is magamban, hogy milyen királyul néz ki a verda. Aztán rájöttem, hogy az zöld spray-festék, nem akartam elhinni, hogy valaki ezt komolyan gondolta” – tette hozzá egy másik dühös lakó.

Ne maradj le az autós világ legújabb híreiről, nézd meg az Alapjárat megújult hírműsorát!

 

Kapcsolódó írások

Gázfegyver közelről fotózva
2019. december 18.
Rendesen felforrt az agyvize a 37 éves férfinak.
2019. június 16.
Az 1960-as években a Mladá Boleslav-i autógyár hatalmas változásokon esett át. A gyár bővítése mellett 1964-ben „piacra dobta” a korszak KGST luxus-etalonját, az 1000 MB modellt

További hírek