2019. szeptember 06. | 14:05

Új szerző csatlakozik köreinkhez. 

Hogy kicsoda Para-Kovács Imre?

Ha tévéztél az elmúlt években (nem vetlek meg, ha nem), akkor több, egymással egyáltalán nem rokonműfajban is találkozhattál vele. A Sport TV-ben Korda Györggyel legendás pókerpartikat közvetített, melyek gyakran nem a lebilincselő játékmenet, sokkal inkább a kommentátorpáros miatt lettek oly legendásak. E mellett 2013-tól egészen 2016 végéig, a műsor megszűnéséig szereplője volt a Heti Hetesnek. 

Több könyve is megjelent, a papírra vetettek közül bátran ajánlom A horror vakuit, de az Én-teriőr Az Évszázad könyve sem egy rossz választás egy borongós őszi estére. A könyvírással nem állt le, a Patreon felületén a Quokka-taktika segítségével (is) igyekszik utat törni a posztmodern irónia XXI. századi továbbélésének, s egyre inkább úgy fest, nem áll rosszul e taktika alkalmazásával.

Nem is oly rég a HVG hasábjain görgethetted vadul írásait, ezen felül dolgozott a Magyar Narancsnál, a Népszabadságnál, írt a Magyar Hírlapnak és az Amerikai Magyar Népszavának, hogy csak néhány jelentősebb mérföldkövet megemlítsek.

Ha eddig még nem hoztam meg a kedved ahhoz, hogy elolvass néhány Para-Kovács írást - beleértve a jövőben publikálásra kerülő Alapjáratos cikkeit - akkor valószínűleg már nem is fogom. Ez esetben ajánlom rádióműsorát, hétfőnként 10:00-tól a a Klubrádió Ötös című műsorában vesz elő változatos témákat változatos beszélgetőpartnerekkel. Újabban a YouTube világát igyekszik meghódítani társával, Perjés Zoltánnal, amelynek meglehetősen komoly médiavisszhangja volt augusztus során.

Hogyan értesülhetsz Para friss, ropogós írásairól?

Ha nem bírsz a bőrödben maradni, és az elsők között akarsz értesülni arról, amikor megjelennek Para sorai az Alapjáraton, akkor állítsd be a létező összes böngésződőn kezdőlapnak a szerzői aloldalát, s pár napon belül érkezik az első olvasnivaló. No persze nem kötelező, de erősen ajánlott!