Partizánakció az asszony háta mögött: befutott 2019 egyik legzseniálisabb autós hirdetése

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-10-12, 10:34

Műtőzöld színű Škoda keresi az új élettársát.

Csütörtökön Balázs írt egy cikket arról a mulatságos hirdetésről, amely nemrég került fel a Használtautó.hu weboldalra. Most ugyanoda töltöttek fel egy másik vicces hirdetést, amelyet szerény véleményem szerint nehéz lesz überelni.

Nem is szeretnék sok kommentet hozzáfűzni a hirdetéshez, mert az úgy tökéletes, ahogy van. Dőlj hátra, és olvasd végig ezt a tömör gyönyört.

„Új élettársat keres ez az SZTK műtőzöld Škoda-csoda a múlt évezredből. Az 1.9SDi-nek olyan hangja van, hogy ha dizelb*zi vagy megőrülsz, de ha nem vagy az, akkor is, ugyanis a racsingkipuf kicsit kifúj. A kissé horpadt géptető alatti szörny könnyen beindul bárkire. Motortérben azt látsz, amit látni akarsz: port meg mondjuk némi nyestürüléket. Váltó-kuplung olyan feszes, mint egy 19 évesnek lennie kell.”

Egy 19 éves Škoda Fabia motortere

„Ez a példány a maga 213e km-ével eljár veled a sírig, még bejáratós a kicsike. Teste itt-ott mar erőszak áldozata lett, első turkálós lökcsiből ki is estek a felesleges műanyagok, az aerodinamika érdekében. Kis wellnesskényeztetés után peckesen jár az úton a 1918 DOT-os teli gumikon, amerre csak akarod. ABS és ASR segít kordában tartani a 64 lovas erőgépet, amit ha hűtőrácsig nyomod a gázpedált is megáll 5l-ből. Apropó megáll: elől újnak tűnő tárcsa és betét. Ha épp nincs kit húzkodnod, ott van a 4 kurblis ablak a klíma pótlására. Kalaptartóba akkora hangszórókat faragtak, hogy falunapot lehetne hangosítani velük. Bekötve nincsenek, de jól mutatnak. Ajcsiba hagytam bennük pár kiszáradt bogarat.”

19 éves Škoda Fabia hátulról

„Szervizkönyve megvan, de odaadtam a kislányomnak, hogy telerajzolja csillámpónikkal. Adok hozzá kezelési útmutatót meg tököm tudja milyen papírokat gyújtósnak. 2 db kulcs van, egyiket akár el is hagyhatod, de ne azt amelyiken ajándék sörnyitó van. 2019 szeptemberig volt műszakis, eddig koptatta a tükörsima osztrák szétsózott utakat. Saját lábán lepett országunkba, akár így is hazaviheted. Aksija, akár egy Tesláé. Privátban összehozlak vele, ha nem vársz tőle túl sokat. Nem zsákbamacska. Ára 150.000 ft, de most kampányidőszakban rezsicsökkentéssel, csak a vasárnapi választásokig 145.000 ft. Minél jobb fej vagy, annál többet engedek. Kösz hogy végigolvastad, bocs a hejesirassihibakk ert, és én kerek elnézést, hogy nem hazudok úgy mint egy politikus. Üdv!”

„U. i: feleségem szerint menő a menta szín, mar be is festette a körmeit az autóhoz, azt hiszi megkapja :D”

Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot a hirdetővel, ezen a linken megtalálod az elérhetőségeit.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

2019. június 16.
Az 1960-as években a Mladá Boleslav-i autógyár hatalmas változásokon esett át. A gyár bővítése mellett 1964-ben „piacra dobta” a korszak KGST luxus-etalonját, az 1000 MB modellt.
Skoda Octavia kabrió, Skoda Felicia, türkizkék, elölnézet, oldalnézet, balról, alulról fotózva, menet közben
2020. február 22.
Története során a Škoda számtalan nagyszerű modellt mutatott be, melyek egy része már a feledés homályába veszett, míg egyes modellekre retró ikonokként tekintünk vissza. Ma közülük mutatok be 6 darabot!

További hírek