Pénzcunami szakadt az autósok nyakába a sztrádán

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-07-12, 10:29

Aki nem viszi vissza a pénzt, az megütheti a bokáját.

Az Egyesült Államokban, Atlantához közel kinyílt egy pénzszállító autó hátsó ajtaja az autópályán, amit így pillanatok alatt beterített 175 ezer dollár (50,5 millió forint). A leállósáv azonnal megtelt autósokkal, az emberek a kocsijukból kiszállva két kézzel markolták fel a bankjegyeket.

Több videó is készült arról, ahogy a pénzt szedik az emberek, a rendőrség szerint legalább 15 autó állt az út szélén a forgalmas autópályán. A rendőrségnek már csak néhány száz dollárt sikerült visszaszereznie.

Az internetre felkerült videókat viszont felhasználhatja a rendőrség (néhányon a rendszámtáblák is látszanak), a szétszóródott pénzt eltenni ugyanis bűncselekmény. Azóta ketten már jelentkeztek a rendőrségen, az egyikük 2100, míg a másik 500 dollárt vitt vissza. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy akik visszaviszik a pénzt, azok ellen nem történik majd vádemelés.


Forrás:

Kapcsolódó írások

Heti kihagyhatatlan videóadag
2017. április 28.
A hétvége közeledtével a frissen megjelent autós videókból csemegéztem Nektek: hajsza, egyedi csónakszállítás, eldurvult fűnyírás, dízelpárbaj. Jó szórakozást! 
Bekeményít a rendőrség, jönnek a rejtett traffipaxok!
2018. szeptember 07.
Nagyon úgy tűnik, hogy a magyar rendőrségi vezetésnél elszakadt a cérna, és megelégelték, hogy nem bírnak a renitens gyorshajtókkal. Ezért aztán bekeményítenek!
Újra mérnek az országban, de most mást
2018. szeptember 17.
Az Európai Mobilitási hét keretében a környezetszennyezés csökkentésére hívják fel a figyelmet
2019. április 05.
24 óra alatt több mint 5 és félezer gyorshajtót regisztráltak