2019. október 16. | 10:12

Otthonához közel bukott le a magyar focilegenda.

Ittas vezetésen kapták Détári Lajost, a korábbi világválogatott futballistát a vecsési otthonához közel szondáztatták meg a rendőrök.

A Ripost információja szerint hétfő este ellenőrizték a magyar futball utolsó világsztárját, mégpedig az Üllői út budapesti bevezető részén.

„Détári gyermekkori barátom, de ki kell mondanom, hogy masszív alkoholista, hét napból hat napon teljesen részeg” – nyilatkozta a 61-szeres válogatott futballistáról Kántor Attila még 2010-ben.

Kántor állítását később megcáfolták, de az önmagáért beszél, hogy amikor Détári a Ferencváros vezetőedzője lett (még 2011 augusztusában), akkor szerződésben vállalta, hogy nem iszik. A hírt Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója sem tagadta.

„Hozzánk is eljutottak olyan hírek, hogy Lajosnak korábban voltak nehezebb időszakai az életében, így az alkoholfogyasztásról is beszélgettünk. Kijelentette, az sem érdekli, ha a zéró toleranciát belevesszük a szerződésébe” – mondta Orosz.

Détári arról is nevezetes, hogy az ő nevéhez fűződik a magyar válogatott mindmáig utolsó világbajnoki gólja, amit Kanada ellen szerzett az 1986-os tornán.

Itt pedig megnézheted azt a legendás szabadrúgásgólt, amit szintén Détári jegyzett, mégpedig a lengyelek elleni válogatott meccsen 1987-ben.

Ripost

MTI