2022. október 10. | 11:55

Lehetősége nyílik a sofőröknek elsajátítani, hogy mi a teendő hirtelen megcsúszás esetén hajtűkanyarral kombinált síkos lejtőn.

Személyre szabott vezetéstechnikai tréning vehető igénybe a zsámbéki pályán. Kizárólag új Range Rover és új Range Rover Sport tulajdonosok vehetnek részt a Range Rover VIP Tréning elnevezésű 2 órás, személyre szabott vezetéstechnikai tréningen.

A 2 órás tréningen az érkezést, a regisztrációt és a frissítők elfogyasztását követően ismertetik a biztonsági és pályahasználati szabályokat. Ezt követően kerül csak sor magára a vezetéstechnikai tréningre, amelynek a fentieken kívül feltétele az érvényes „B” kategóriás jogosítvány.

A drivingcamp Hungary szakképzett trénerei a gyakorlatban mutatják be az új gépjárművek aktív valamint passzív biztonsági rendszereit. A tréningen részt vevő személyek gyakorolhatják optimális és csúszós felületen is a váratlanul felbukkanó akadélyok kikerülését, valamint a vészfékezést oldalanként eltérő tapadású felületen.

A sofőrök elsajátíthatják, hogy mit kell tenni hirtelen megcsúszás esetén hajtűkanyarral kombinált síkos lejtőn, valamint szlalom gyakorlatot is végezhetnek változó tapadású felületen.

A feladatokat mindenki a saját járművével végezheti, amely során a sofőr folyamatos rádiókapcsolatban van az oktatójával.

További részletekért a csomag kapcsán célszerű e-mailt írni a sales@drivingcamp.hu címre.