péntek - 2023. szeptember 29.
14 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 652 Ft
100 704 Ft
D 682 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Rászakadt a félsorompó egy fiatalra Siófokon - VIDEÓ

2019. október 10. | 12:37

Rossz vége lett a rögtönzött tesiórának.

Hülyét csinált magából egy fiatal, aki edzőeszköznek nézte a félsorompót Siófokon a Mártírok útja és a Budapest-Nagykanizsa vasútvonal kereszteződésében.

Egy fiatalokból álló társaság 2019. augusztus 20-án reggel gyalog kelt át a vasúti átjárón, vélhetően még időben, akkor járhattak a síneknél, amikor a fénysorompók pirosra váltottak. Miután a társaság elhagyta a veszélyes helyet, az egyik férfi gondolt egyet, és rácsimpaszkodott az egyik félsorompóra, ami még nem ereszkedett le teljesen.

A rögtönzött tesiórának nem lett jó vége, a fiatalembernek még arra sem volt ideje, hogy lábbal átkulcsolja a vasúti átjáró egyik legfontosabb kellékét, a félsorompó ugyanis nem bírta jól a terheléses tesztet, nagyjából 2 másodperc után az egyszerűen rászakadt a vagánykodó srácra.

A fiatalnak nem lett nagy baja, gyorsan felpattant és elrohant a helyszínről, a letört félsorompót pedig egyszerűen otthagyta az út közepén. A siófoki rendőrség most nagy erőkkel keresi az elkövetőt, és várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

A zsaruk egy videót is közöltek a sorompó letöréséről, a felvétel végén felbukkan két ember a bal alsó sarokban, ők premier plánban látták a röhejes cirkuszi mutatványt. Talán még tudnának is segíteni, csak akkor azt is meg kellene magyarázniuk a rendőröknek, hogy miért mentek át a tilos jelzés ellenére a vasúti átjárón.

Hihetetlen, de ebből a roncsból élve szedték ki a sofőrt A fehérgalléros vaddisznó: Mercedes-Benz G500 (2019) – Teszt + Videó

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!