Rendőrautóra zuhant az oldalára boruló teherautó – VIDEÓ

Kiss Márton újságíró
Frissítve:
2020-07-02, 14:08

A járőrkocsiban ülő egyenruhás sok mindenre fel volt készülve, de erre speciel nem.

Durva balesetet rögzített a fedélzeti kamera múlt hét pénteken az Egyesült Államokban. Június 26-án, délelőtt 10 óra körül Georgia államban rendőrautóra zuhant egy teherautó, amely egyik pillanatról a másikra billent az oldalára.

Oldalára borult teherautó fekszik egy rendőrautó tetején

Egy gyors kormánymozdulat végett bicsaklott meg a hatalmas tömegű jármű, amely egy munkagépet is vontatott maga után. A teherautó a borulás után rázuhant a rendőrautóra, amelyben egyetlen járőr csücsült.

A helyszínre kiérkező tűzoltóknak sikerült kivágniuk a járőrkocsiból a szerencsétlenül járt férfit, akit aztán gyorsan bevittek a kórházba. A hírek szerint az egyenruhás szerencsére nem szenvedett életveszélyes sérüléseket a balesetben. Minden bizonnyal a teherautó sofőrje is megsérült, de az ő egészségi állapotáról nem adtak ki hivatalos tájékoztatást ezen cikk megírásáig.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, egyelőre nem világos, hogy a teherautó (akinek amúgy szintén pirosa volt, cáfolj meg, ha nincs igazam) miért száguldott be a kereszteződésbe nagy sebességgel. Az alább megtekinthető videó elején látható, hogy a kép bal szélén feltűnik egy szabályosan közlekedő furgon, amit a nagy lendülettel érkező teherautó minden bizonnyal eltalált volna, ha a teherautó sofőrje nem ellenkormányoz. A hirtelen irányváltás miatt billenhetett ki az egyensúlyából a teherautó, ami aztán oldalra borulás közben összezúzta a rendőrkocsit.

Kapcsolódó írások

Levegőben repülő BMW M4
2020. február 14.
Óriási robajra ébredtek a környéken lakók hajnali kettőkor.
Összetört Lexus RX
2020. március 13.
Iszonyatosan nagyot zakózott a Lexus sofőrje, akinek egy utasa is volt.

További hírek