vasárnap - 2023. június 04.
18 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 576 Ft
100 626 Ft
D 554 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Repülőleckét tartott a Teslának, nem kellett volna – VIDEÓ

2022. március 22. | 12:22

Így lehet könnyen ripityára törni egy nagy értékű járművet.

A közutakon nem túl okos dolog bármilyen mutatványt bemutatni, hiszen gyér forgalom mellett is nagy kockázatnak teszi ki magát a sofőr. Az autó megreptetése különösen balesetveszélyes tevékenységnek számít, pláne akkor, ha azt sem tudjuk, mi vár ránk a lejtő alján. Valaki most nyilván ezzel kísérletezett, az illető egy 2018-as évjáratú Tesla Model S-sel emelkedett a levegőbe, ami a földet érés után összetört.

Az említett villanyautó Los Angelesben rugaszkodott el a talajtól, amikor éppen kevés kocsi közlekedett az utakon. Az ugrást számos járókelő rögzítette a telefonjával, a felvételek gyorsan körbejárták a Twittert.

Azon senki nem lepődött meg, hogy a fekete színű szedán súlyosan megsérült. Földet éréskor több kukának, valamint néhány parkoló autónak is nekicsapódott a Model S, amit a sofőr amúgy bérelt. Az amatőr kaszkadőr egy másik Teslával menekült el a helyszínről, a kaliforniai rendőrök most nagy erőkkel keresik őt, a hatóság 1000 dollár pénzjutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek. Ez roppant csábító összeg, a nyomozók rövid idő alatt 50 tippet kaptak a sofőr személyazonosságával kapcsolatban.

A szemtanúk állítása szerint a balesetet okozó személy nem egyedül ült a kocsiban, utasai is voltak, állítólag még egy kóbor macska is volt a társasággal.

Nekiálltak a parkoló újraaszfaltozásának a munkások, de volt egy kis gond Így képes önmagától parkolóhelyet találni egy Mercedes EQS – VIDEÓ

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!