Rommá tört egy vadiúj Toyota Supra a próbaútja során

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-06-23, 11:59

A 335 lóerős autó nagy sebességgel csapódott neki egy fának.

A hírek szerint ketten ültek abban a Toyota Suprában, amelyet június elején rommá törtek New Yorkban. A baleset a Millennium Toyota nevű autókereskedés közelében történt.

Rommá tört Toyota Supra

Az autókereskedés nem akarta elárulni, hogy ki vezette a Suprát, de a pletykák szerint a cég egyik alkalmazottjának a haverja vitte el egy próbakörre a piszok gyors verdát. A sofőr a próbaút során elveszítette az irányítást a kocsi fölött, és nagy sebességgel nekiment egy fának. A becsapódás után a Supra eleje szinte teljesen megsemmisült, a leszakadó alkatrészek pedig beborították az utat. A tűzoltóknak ki kellett vágniuk az autó utasát a roncshalmazból, őt súlyos lábsérülésekkel vitték kórházba a mentők.

Rommá tört Toyota Supra

Rommá tört Toyota Supra

Érdekes egyébként, hogy az autókereskedésből egyáltalán ki lehetett vinni a Suprát, amire a legtöbb helyen úgy vigyáznak, mint a hímestojásra, pont azért, hogy elébe menjenek az efféle eseteknek. Sok helyen meg sem engedik a potenciális vevőknek, hogy a verda megvásárlása előtt meghajtsák a méregdrága sportkocsit, a próbakör során maximum a sofőr melletti ülést foglalhatják el, onnan élvezhetik a Supra által nyújtott gyönyöröket.

Kapcsolódó írások

Közúti baleset személyi sérüléssel
2019. augusztus 26.
A Toyota biztonsági rendszerének felára nem lesz túl drága.
2019-es Toyota Supra tuning elülről
2019. október 18.
A Toyota sportautója máris kedvelt tuningalapnak számít.

További hírek