Szabadtéri gokart pálya nyílt a drivingcampen!

Közzétéve:
2019-06-27, 15:17

Vadonatúj gokartokkal vár a pálya Zsámbékon

A hosszú tesztidőszak után végre megnyílt a drivingcamp szabadtéri gokart pályája, melynek hivatalos megnyitóján én is részt vettem. Ha még nem találkoztál volna a zsámbéki vezetéstechnikai komplexummal, akkor kattints Youtube csatornánkra, hiszen számos autót teszteltünk már az autópálya modultól, az off-road részlegen át!

A friss aszfaltcsík mellett egy stílusos konténer épületet helyeztek el, ami a 21 vadonatúj – felnőtt és gyerek – gokárt tárolására alkalmas, az emeleti részen vannak a versenyzéshez szükséges bukósisakok és tárolók, az árnyékos terasz, valamint a központi rendszer, ahol a körbekamerázott pálya képeit lehet ellenőrizni. A pálya hossza 760 méter, melyen az átlag köridő 53 másodperc, a legjobb futamidő pedig eddig 47 szekundumot vett igénybe. A drivingcamp karting pályáját egyszerre 12 sofőr használhatja, összesen pedig 15 db felnőtt - Sodi RT8 (270 CC) - és 6 db gyermek - Sodi LR5 (160 CC) - gokart várja az érdeklődőket!

Szóval, ha Budapest közelében gokartozni támad kedved, és eleged van a zárt parkolóban történő kergetőzésből, akkor irány a drivingcamp. Érdemes sietni, hiszen a vadonatúj gépekkel igazán lélegzetelállító élmény kanyarogni és teljesíteni a rázós, technikás részeket. A drivingcamp szakértő személyzetének segítségével pedig azok is könnyen rutinos gokartossá válhatnak, akik még csak most kezdik ízlelgetni a száguldás élményét.