Szivárványszínbe öltözik ez a Bentley

Közzétéve:
2020-07-16, 12:43

Mi más, mint a Pride-mozgalom tiszteletére.

Első alkalommal tartanak virtuális Pride-eseményt Északnyugat-Angliában. A büszkeséget és a társadalmi egyenlőséget hirdető mozgalomhoz csatlakozva a Bentley szivárványszínbe öltöztette a Continental GT kabriót.

A Bentley nem az első autógyártó, mely szolidaritást vállal a Pride-mozgalommal. Múlt hónapban a BMW egy hasonló szivárványszínű kabrióval ünnepelte a büszkeség hónapját Amerikában.

Bentley szivárványszínű

A legendás angol autógyártó számára a szivárványszínűre festett kabrió három fontos témát szimbolizál: a sokféleséget és a büszkeséget a Bentley központjában és világszerte, reményt és hálát, hogy az autóipar kilábal a COVID-19 okozta válságból, valamint a helyi közösség felé irányuló folyamatos támogatást.

„A szivárvány az LMBTQ+ közösség és a Pride-mozgalom jelképe, mely június és július hónapban hirdeti a büszkeséget és a társadalmi egyenlőséget. Ehhez szeretnénk csatlakozni szivárványszínűre festett autónkkal” - mondta Dr. Astrid Fontaine, a Bentley igazgatótanácsának tagja.

Nem először láthatók a szivárvány színei egy Bentley modellen. Májusban pont ugyanilyen festéssel ellátott Bentley Bacalart mutattak be. A terveket az 5 éves Eleanor küldte be, ezzel megnyerte a vállalat karanténidőszak alatt meghirdetett belső versenyét.

Bentley szivárványszínű

A szivárványszínű kabrió a Cheshire East Virtual Pride 2020 keretében lesz látható, július 25-én szombaton. Az autót bemutató videó mellett a Pride-mozgalmat támogató Bentley dolgozókkal készült interjúkat is láthat az online rendezvény közönsége.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Bentley Continental GT Convertible
2018. november 28.
Bemutatták az új Bentley Continental GT-t, amely tetejét félúton elhagyva, cabrio formátumban érkezett
Irányt vált a Bentley
2017. augusztus 31.
Lehet, hogy a brit luxusautómárkánál nem az lesz a legfontosabb, hogy mekkora végsebességet tudnak majd az autóik, hanem mást helyeznek majd előtérbe?

További hírek