Szórakozásból a patakba löktek egy BMW-t fiatal influenszerek

Közzétéve:
2020-12-02, 15:14

Ha fanatikus BMW-rajongó vagy, fájni fog a szíved, ha megnézed YouTube-ra feltöltött videót.

A létező összes gonoszságot elkövette egy brit közösségi média influenszer és csapata egy E46-os BMW-vel. A videót a 27 éves Ryan Taylor tette közzé a YouTube csatornáján. Ha fanatikus BMW-rajongó vagy, inkább ne nézd meg a felvételt.

A brit fiatalokból álló csoport a spanyolországi Marbellára vitte el az autót. Mezőn és utcán is száguldoztak vele, egyikük még a motorháztetőn kapaszkodva is utazott. A kocsit egy ponton leállították egy parkolóba, majd a tetején ugrálva mutattak be akrobatikus mutatványokat. Ahogy a mellékelt ábra mutatja, elég mostohán bántak a BMW-vel, ami nem úszta meg sérülés nélkül. Amikor megunták a mókát, a fiatalok egyszerűen egy patakba lökték az autót, majd elrohantak a helyszínről.

A Euro Weekly beszámolója szerint a helyi hatóságok a videó alapján rátaláltak a sorsára hagyott BMW-re. Taylort a közlekedésbiztonsági és a környezetvédelmi szabályok megsértésével, valamint hivatalos dokumentumok hamisításával vádolják.

A letartóztatás pontos körülményei ugyan nem ismertek, mindenesetre a történtek nem befolyásolták Ryan Taylor jelenlétét a közösségi médiában, hiszen azóta számos bejegyzést tett közzé az Instagramon.

Kapcsolódó írások

McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!
2019. november 06.
Nem akart kocsiba pattanni, és gyalogolni sem volt kedve.

További hírek