2020. július 02. | 04:43

A felvételen szereplő hölgynek sehogy sem sikerült eltalálnia, hol van autóján a tankolónyílás.

A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedések az élet minden területén nyomot hagytak. Az emberek hetekig, hónapokig gyakorlatilag az otthonukba zárva éltek, és csak a legszükségesebb esetben léptek ki az ajtón. Az autók is a parkolóban, az udvaron, vagy éppen a garázsban pihentek, ebből következően tankolni sem kellett járni. Talán éppen ez okozott problémát az alábbi videóban látható hölgynek is, aki a Dodge Grand Caravan típusú autójával bajlódott egy benzinkúton.

A hölgy először megállt egy töltőállomásnál, ami az autó jobb oldalán helyezkedett el. A bökkenő csak annyi, hogy a tankolónyílás a másik oldalon található. A sofőr ekkor kiszállt, leemelte a pisztolyt a helyéről, majd észlelte, hogy nem megfelelően parkolt be a tankoláshoz. Ezt követően visszaült a volán mögé, néhány manőver segítségével megfordult, majd a túloldali állomáshoz ment, ami így ismét az autó jobb oldalára esett. A szituációt rögzítő férfi nem akart hinni a szemének.

„Tudnia kell, hogy ez így nem jó. Épp az imént látta, hogy a nyílás nem az utasoldalon van. Most sétált el a nyílás mellett. Na, talán most sikerül neki” - kommentálta az eseményeket a szemtanú.

Egy újabb csalódást keltő próbálkozás következett. A hölgy ezúttal egy másik állomáshoz kanyarodott, ami szintén az autója jobb oldalán volt. Ne feledd, a tankolónyílás még mindig a bal oldalon található. Végül az esetet rögzítő autóban helyet foglaló hölgy próbált társa segítségére sietni, aki nehezen, de megértette a feladatot. A felvételt készítők a végén hangos üdvrivalgásban törtek ki.

HMC While i try to pump gas from r/holdmycosmo

Az eset láttán sokan nevetnek, mások egyszerűen sajnálják a tankolással bajlódó hölgyet. Te melyik kategóriába tartozol?